Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Március 06. 09:30, kedd | Helyi

Nyugat-Magyarország Területi Bajnokai lettek a győri versenytáncosok

Nyugat-Magyarország Területi Bajnokai lettek a győri versenytáncosok

Erdős Lilla és Bölöni Barna a Dimenzió TSE versenytáncosai Nyugat-Magyarország Területi Bajnokai lettek szombaton, Kaposváron.

"Minden 2016 szeptemberében kezdődött, amikor Futó Károllyal és Futó Edittel találkoztunk és ők meglátták bennünk a rejtett lehetőségeket! Így hát elkezdtük a közös munkát a Dimenzió TSE színeiben és a 2017-es Nyugat-magyarországi Területi Bajnokságon elindultunk felnőtt C latin és standard táncokban. Első latin megmérettetésünket sikeresen a 4. helyen zártuk." - meséli Bölöni Barna.


" Majd következett számos hazai és külföldi verseny, ahol a kezdeti lendülettel szép eredményeket értünk el. Év végére eljutottunk arra a szintre, hogy edzőnk úgy látta elkezdhetjük felépíteni a B osztályos sorainkat. Ez hatalmas löketet adott számunkra az új versenyszezon kezdetére. Először megmérettettünk a Szigetszentmiklóson megrendezett Magyar Bajnokságon ahol éles helyzetben probálhattuk ki új sorainkat. Ezután utaztunk a brnói versenyre, ahol elsőként végeztünk. Majd következett szlovákiai Pezinok, itt a dobogó 3 lépcsőfokát foglaltuk el." - tette hozzá partnere, Erdős Lilla.

Az elmúlt hétvégén a Nyugat-magyarországi Területi Bajnokok lettek "C" osztályban, ezzel pályafutásuk egyik állomásához érkeztek és magasabb szinten, az élvonalban folytatják a latin-amerikai táncokat.
"Ahogy edzőnk, Futó Károly mondaná: a munka nem áll meg!" - idézik fel a fiatalok.

Ezek a szép eredmények méginkább motiválják őket a most szombaton megrendezendő oberpullendorfi versenyre és persze többi elkövetkezőre.

További sikeres versenyzést kívánok Nekik!

Írta: Csobay Dániel

Fotók: Bölöni Barna Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.