Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. December 08. 14:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

Önzetlen segítség a gyermekeknek

Önzetlen segítség a gyermekeknek

A GYŐR-SZOL TC október első hétvégéjén rendezte meg az I. GYŐR-SZOL-kupa jótékonysági meghívásos labdarúgótornát.

A torna résztvevőinek felajánlásait jótékony célra fordították a szervezők, a befolyt összeget a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Intézet és Gyermekotthon, valamint a Radó Tibor Általános Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványa között osztották el.

A rendezvényen a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Pannon-Víz Zrt., a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-Főkapitányság, a WHB Kft., a Vill-Korr Hungária Kft., az Alcufer Kft. és a Security Patent Kft csapatai, továbbá a GYŐR-SZOL TC két együttese vett részt.

A torna résztvevőinek felajánlásait jótékony célra fordították a szervezők, akik a befolyt összeget az előzetes tervek szerint kétfelé osztották. Így a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Intézet és Gyermekotthon, valamint a Radó Tibor Általános Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványa is kétszáz-kétszázezer forinttal gazdagodott.

A szervezők a héten juttatták célhoz a támogatást, melyet nagy örömmel fogadtak az intézmények. A két iskola aktívan részt vett az októberi rendezvényen is, a Radó iskola tanulói futballoztak, a Bárczi iskola nebulói pedig ugrókötél-bemutatóval kedveskedtek a jelenlévőknek. A GYŐR-SZOL TC nem titkolt szándéka, hogy hagyományt teremtsen a jótékonysági tornával, és jövőre már lényegesen több résztvevővel rendezze meg újra.

Címkék: Győr-Szol Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.