Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. November 04. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: infogyor.hu/WK

Ők a legszexibb magyar dj-k

Ők a legszexibb magyar dj-k

Egyre inkább kedvelt szakma a nők körében a dj-zés. Ebből a magyar lányok sem maradnak ki. Összegyűjtöttük a legszexibb magyar dj-ket, akik nem csak, hogy hatalmas bulikat adnak a szórakozni vágyóknak, de szexik is, bár ez amolyan kötelező elemnek számít ebben a szakmában.

Voksán Virág művésznevén Dj Flower, az utóbbi időben csak külföldön vállalt bulikat, viszont nemrég hazajött Portugáliából és meg is állapodott egy nagy budapesti szórakozó hellyel. Így Virág már a magyaroknak is fog dj-zni. Ráadásul egy új fotósorozattal is előrukkolt, még egy új szlogent is választott magának: I'm your dj. A világhírű dj nem sokáig lesz itthon, hiszen repül Törökországba és Egyiptomba is dolgozni, valamint gőzerővel készül a mexikói turnéjára.

A ValóVilág 5 szőkesége, az ismertségét kihasználva, úgy döntött, hogy lemezlovas lesz. Annyira bejött neki az iparág, hogy idén a világ harmadik legszexibb modell-DJ-je lett. Úgy tűnik sikerült a szőkeségnek visszaküzdenie magát az élvonalban, ugyanis tavaly volt egy fellépése, amikor a szervezők megkérték, hogy fejezze be a zenélést, az emberek nem táncoltak a zenére, és a hangosítással is probléma volt.

Dj Lia, azaz Kustáczi Linda Lia 2005-ben lépett be a köztudatban a Playmate of the Year döntöseibe kerülve. Később modell lett, ismert, nagy cégekkel szerződött le. Majd 2009-ben jött az ihlet, és a zenélés felé orientálódott, modellkarriere mellett elkezdett énekelni tanulni is. Az igazi sikert a 2012-es év hozta neki, amikor leszerződött a német PBA Artist Managementtel, innentől egymást követték a felkérések.

Dj Metzker Viktória, már kiskorától kezdve érdekelte a tánc és a zene, majd általános iskolai tanulmányai kezdetével elkezdett dzsessz balettel, modern táncokkal és latin tánccal foglalkozni. 2007-ben elkezdett érdeklődni a lemezlovas szakma iránt, és a tanulást is ekkor kezdte el, az egyik legismertebb magyar DJ, Junior mellett. Télen a Sensation Club támogatásával gyakorolhatta a szórakozóhelyen, nyáron a Cafe del Rió adott lehetőséget a tudása fejlesztésére. Azóta is Magyarországon kívül, Európa országai között utazik, hogy zenéjét népszerűsítse a klubokban.

FOTÓK - FACEBOOK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.