Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2016. Augusztus 10. 15:31, szerda | PR

Olimpiai élmény a Google segítségével

Olimpiai élmény a Google segítségével

A 31. nyári Olimpiai Játékok Rio de Janeiróban számos izgalmat kínálnak a sportrajongók számára, s az első magyar aranyakra sem kellett sokat várni.

A még teljesebb élményhez a Google is igyekszik hozzájárulni, hiszen segítségével az olimpiához kötődő tartalmakat rendkívül egyszerű elérni. Ehhez olyan plusz funkciókkal is kedveskedik a keresőóriás, amelyeknek köszönhetően gyorsan juthatunk pontos és aktuális információkhoz. Nem csak a meccsek időpontjairól, de a sportolókról, és az elért aranyakról is részletes kimutatások várják a felhasználókat.

Azok számára is kedveskedik a Google, akik a hagyományos televíziós közvetítéseken túl valami pluszt szeretnének kapni. A riói rendezvényhelyszíneket ugyanis a cég hivatalos turistája járja sorra, aki kamerás hátizsákjával igyekszik betekintést engedni a legjobb mérkőzésekbe, versenyekbe. Nem ez az egyetlen módja azonban annak, hogy valamiféle egyedi szemszögből közelíthessenek az érdeklődők az olimpiához. A Google ugyanis Rió de Janeiróba utaztatott 15 ismert YouTube-sztárt, akik saját tapasztalataikat, élményeiket osztják meg rajongóikkal csatornáikon. A videósok 360 fokos tartalmak segítségével is arra törekednek, hogy minél különlegesebb és teljesebb élményben lehessen részük azoknak, akik otthonról követik figyelemmel a sporteseményeket.

S ha már a YouTube került szóba, akkor érdemes tudni, hogy az oldalon rendszeresen elérhetőek a hivatalos olimpiai összefoglalók. Ha tehát lemaradtunk volna egy-egy nap eseményeiről, vagy újranéznénk a legjobb pillanatokat, akkor ehhez elég csak a YouTube-ra kattintani, és mindezt megtehetjük.

A Google már az olimpia kezdete előtt arról tájékoztatott hivatalos blogjában, hogy minden korábbi sporteseménynél nagyobb figyelmet szentel a részletekbe menő tájékoztatásra, s ehhez minden Google-terméket segítségül hív majd. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez sikerült is, hiszen az olimpia hívmondójaként gondoskodik a mindenre kiterjedő információnyújtásról. A Google Street View és a Térképek is több riói kiemeléssel szolgálják a könnyebb tájékozódást, ráadásul a turistaállomások is feltüntetésre kerültek.

Nem csak az olimpia időtartama alatt, de már előtte is plusz lehetőségeket kínált a Google, hiszen videós anyagok segítségével lehetett tájékozódni a különböző sportágakról és az egyes versenyek pontos kezdési időpontjairól. A megbízható, hiteles informálódás lehetősége természetesen a játékok időtartama alatt is garantált, és az éremtáblázatokról, a sportolókról, az induló országokról, sőt, a sportágakról és a programokról is mindent meg lehet tudni a keresőóriás közreműködésével. Ha tehát nem tartozik azon szerencsések közé, akik személyesen szurkolhatnak kedvenceikért, akkor sem kell lemondani a sportesemény nyújtotta szórakozásról és izgalmakról. A Google szinte percre pontos információkkal és számos újdonsággal igyekszik teljesebbé tenni az olimpiai élményt szerte a világban.

Forrás: kulcsszó

Címkék: kulcsszo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 16:39, péntek | PR

Hogyan működik a fémek újrahasznosítása? – Útmutató a körkörös gazdasághoz

A fenntartható fejlődés egyik fontos eleme a körkörös gazdaság koncepciója. Az alábbiakban foglalkozunk a működésével.

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 07. 08:35, kedd | PR

Belülről Győr: A város, ahol mindenki lakni akar

Győr, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, tökéletes egyensúlyt teremt a gazdag történelmi örökség és a modern városi élet között.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.