Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. December 18. 16:49, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr/WK

Öltözz karácsonyiba!

Öltözz karácsonyiba!

Közeleg a karácsony, hamarosan feldíszítve lesznek a karácsonyfák, mézeskalács illata járja át az otthont és minden kicsit barátságosabbá, csillogóvá válik. Lassan már az ajándékok is megvannak szeretteink részére, ideje magunkkal is foglalkozik, kiválasztani az ünnepekre igazán karácsonyos szetteket.

Karácsonykor nagy sláger a kötött pulóver, mintás legginsek, pihe-puha zoknik, karácsonyi mintás szoknyák. Színeket tekintve a piros, zöld, fehér, barna, és az idei szezon divatszíne a bordó.

Ezek az ünnepi szettek lazábbak, a kényelmet veszik szempontnak, mindamellett csinosak, és tökéletesen passzolnak a karácsonyi hangulathoz. Szilveszterkor pedig jöhetnek a csillogó, extrémebb ruhadarabok, amelyek többet mutatnak, és a partikba figyelemfelkeltőek.

Címkék: karácsony, pulóver, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.