Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Május 18. 09:35, szerda | Helyi
Forrás: Győri AUDI KC, Fata Edina

Olyan játékot szeretnénk, amire mi is büszkék lehetünk – Orbán Adrienn a Fradi meccs előtt

Olyan játékot szeretnénk, amire mi is büszkék lehetünk – Orbán Adrienn a Fradi meccs előtt

Készül a Győri Audi ETO KC a május 19-i, Ferencváros elleni bajnoki döntő első fordulójára. A rangos kézilabda eseményt az M4 csatornája élőben közvetíti. Orbán Adriennt kérdeztük.

Olyan játékkal szeretnénk búcsúzni ezzel a két meccsel ettől a szezontól, amire mi is büszkék lehetünk – csíptük el néhány percre Orbán Adriennt a keddi edzés előtt. – Nagyon fogunk koncentrálni, mert biztosan nagyon készülnek ránk. A Magyar Kupán is látszódott, hogy ott már elég szoros volt a meccs. Itt most leginkább arra kell koncentrálnunk, figyelnünk, hogy itthon, hazai pályán egy magabiztos győzelmet csináljunk, és jó sok gól legyen közte annak érdekében, hogy nyugodtabban mehessünk a Népligetbe. Egyrészt azért, mert ebben a szezonban két meccsen dől el a bajnoki cím sorsa, másrészt arra is számítanunk kell, hogy a Fradi pályán mindig nehéz dolgunk van. Semmiképp sem szeretnénk belerohanni egy eszeveszett kapkodásba, hogy a végén egy nagy rohanás legyen. Készülünk teljes gőzzel, és nagyon fogunk koncentrálni minden egyes védekezésre, és akkor úgy gondolom, nem lehet gond. Mindenképp szeretnénk a magyar bajnoki címet visszaszerezni, most ez az egy célunk van.

K&H női kézilabda liga döntő 1. forduló
2016. 05. 19. csütörtök, 17:00
Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria
Élő közvetítés: M4

A mérkőzésre jegyek korlátozott számban a győri Látogatóközpontban és a jegymester.hu oldalon válthatók. A 2015/16-os szezon tavaszi időszakára megvásárolt bérletek (kivéve a KÉK) érvényesek.

A mérkőzésre nagy számú vendégszurkoló érkezik, ami miatt a beléptetés és a parkolás nehezebb lehet a szokásosnál. Kérjük szurkolóinkat, időben érkezzenek a mérkőzésre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.