Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Szeptember 05. 10:50, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetben a rablás gyanúsítottjai

Őrizetben a rablás gyanúsítottjai

A soproni rendőrök rövid idő alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit.

A Soproni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Alex 21 éves pápai és V. András 21 éves győri lakosok ellen.
A rendőrség ügyeletére 2016. szeptember 3-án 21 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit kiraboltak Sopronban. Az elsődleges adatok szerint két fiatal leszólította a sértettet, majd egyikőjük elővette kését és készpénze átadására szólította fel, aminek a helyi lakos eleget tett. A rendőrök azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását.
Pár órával később, 2016. szeptember 4-én virradóra újabb bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy a két gyanúsított ismét kirabolt egy férfit. A járőrök rövid időn belül a helyszínre értek és a közelben elfogták B. Alexet és V. Andrást.
Egyikőjük ruházatában megtalálták a sértettek által körülírt kést is, amit lefoglaltak.

A nyomozók megállapították, hogy az első bejelentés előtt a pápai és a győri lakos egy harmadik személyt is kirabolt, hasonló módszerrel. Az előállított fiatalokat – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense