Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2016. Május 31. 18:00, kedd | Helyi

Összhang a színpadon és az utakon: győri Audival jár a győri zenekar

Összhang a színpadon és az utakon: győri Audival jár a győri zenekar

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása, azaz 1993 óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a győri motor- és járműgyártó 2015-ben hároméves szponzori szerződést írt alá a Győri Filharmonikus Zenekarral.

Ezen együttműködés jegyében
Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója két teljes egészében Győrben készült, gleccserfehér Audi A3 Limousine-t adott át a társulatnak.

Ahhoz, hogy egy zenekar elismert és sikeres legyen a közönség köreiben, elengedhetetlen a művészek közötti tökéletes összhang és pontosság megteremtése. Mi az Audi Hungariánál ugyanerre a precizitásra törekszünk, hogy vevőinket le tudjuk nyűgözni termékeinkkel”, fogalmazott Dr. Knáb Erzsébet. „Az Audi Hungaria a prémium minőséget képviseli a járműiparban, csakúgy mint a Győri Filharmonikus Zenekar világszerte sikeres előadásaival a zeneművészetben.”

A két járművet a jövőben Karvaly Szilárd oboa és Stampf Sándor cselló szólamvezetők fogják használni. Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar mellett 2002 óta főtámogatója a Győri Balettnek. A vállalat számos egyéb kulturális rendezvényt és kezdeményezést is támogat, mint a Magyar Táncfesztivált vagy a Győri Nyár nemzetközi sztárfellépőket felvonultató zárókoncertjét

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 11:49, szerda | Helyi

Elszabadultak az árak – 700 000 forint felett a lakások négyzetméterára Győrben

Két számjegyű áremelkedés látható a használt lakóingatlanok – lakások és családi házak – kínálati piacán a legnagyobb városokban – derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből.

2022. Május 25. 10:17, szerda | Helyi

Hétvégén is nyitva tartanak a kormányablakok

2022. Május 25. 09:15, szerda | Helyi

Lezárják a Dunakapu téri mélygarázst

A Győr-Szol arról tájékoztatott, hogy a Dunakapu téri mélygarázsban május 27-től május 30-ig takarítási munkák zajlanak.

2022. Május 24. 09:19, kedd | Helyi

Egyre többet kell várni a műszakira