Városlista
2023. június 2, péntek - Anita, Kármen

Hírek

2016. Május 31. 18:00, kedd | Helyi

Összhang a színpadon és az utakon: győri Audival jár a győri zenekar

Összhang a színpadon és az utakon: győri Audival jár a győri zenekar

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása, azaz 1993 óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a győri motor- és járműgyártó 2015-ben hároméves szponzori szerződést írt alá a Győri Filharmonikus Zenekarral.

Ezen együttműködés jegyében
Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója két teljes egészében Győrben készült, gleccserfehér Audi A3 Limousine-t adott át a társulatnak.

Ahhoz, hogy egy zenekar elismert és sikeres legyen a közönség köreiben, elengedhetetlen a művészek közötti tökéletes összhang és pontosság megteremtése. Mi az Audi Hungariánál ugyanerre a precizitásra törekszünk, hogy vevőinket le tudjuk nyűgözni termékeinkkel”, fogalmazott Dr. Knáb Erzsébet. „Az Audi Hungaria a prémium minőséget képviseli a járműiparban, csakúgy mint a Győri Filharmonikus Zenekar világszerte sikeres előadásaival a zeneművészetben.”

A két járművet a jövőben Karvaly Szilárd oboa és Stampf Sándor cselló szólamvezetők fogják használni. Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar mellett 2002 óta főtámogatója a Győri Balettnek. A vállalat számos egyéb kulturális rendezvényt és kezdeményezést is támogat, mint a Magyar Táncfesztivált vagy a Győri Nyár nemzetközi sztárfellépőket felvonultató zárókoncertjét

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 07:15, péntek | Helyi

Jó hír az új fizető parkolási övezetben élőknek: elkezdődik a bérletek árának visszatérítése

Fontos közleményt adott ki a Győr-Szol: elkezdik a parkolóbérletek árának visszatérítését Győrben. Ez két ütemben történik az alábbiak szerint:

2023. Június 01. 09:15, csütörtök | Helyi

Legyőzhető a Fradi

Vereséggel kezdte a fővárosban az ETO FC Győr női csapata a Simple női liga döntőjét.

2023. Június 01. 08:15, csütörtök | Helyi

A kullancsok is várták a nyarat

A védőoltás jelentheti a legjobb megoldást a kullancsok által terjesztett fertőzések megelőzésében.

2023. Június 01. 07:15, csütörtök | Helyi

Rendhagyó születésnap várt egy győri kislányra a győri rendőrség jóvoltából

A győri rendőrség munkatársai nem csak szolgálnak és védenek, de különleges meglepetésükkel örömet szívesen hoznak az életünkbe. Legutóbb, egy három éves kislányt köszöntöttek fel születésnapján.