Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. December 27. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti/MTI

Óvatosan a bekapcsolva hagyott égőkkel!

Óvatosan a bekapcsolva hagyott égőkkel!

Kevés riasztás érkezett a katasztrófavédelemben részt vevő szervezetekhez kedden: országszerte 22 embert mentettek meg a téli időjárás következményeitől - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője sz

Hajdu Márton tájékoztatása szerint a legtöbben, összesen tizenketten közúti baleset, heten kihűlés, hárman pedig szén-monoxid-mérgezés következtében szorultak mentésre. A munkában a tűzoltóság, a mentők, a rendőrség, a karitatív szervezetek és a közútkezelők összesen körülbelül 500 alkalmazottja vett részt 280 technikai eszközzel. A szóvivő ismételten figyelmeztetett a téli időjárás okozta nagyobb balesetveszélyre, és - karácsony lévén - mindenkit arra kért, hogy ha elutazik otthonról, ne hagyjon égve a lakásban gyertyát, mécsest, de még fényfüzért sem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.