Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. December 12. 15:40, szerda | Belföld

Ővék a legszebb Gyermekmosoly 2018-ban

Ővék a legszebb Gyermekmosoly 2018-ban

Szerda délelőtt átadta a Napló a Gyermekmosoly 2018 pályázat második és egyben utolsó körének díjait - írja a Veszprém megyei hírportál.

A verseny két kategóriájának első három helyezettje szerdán a szerkesztőségünkben tartott eredményhirdetésen vehette át nyereményét. Néző László, a Napló főszerkesztője elmondta, a pályázat évek óta nagy népszerűségnek örvend az olvasók körében. Az idei kiírásra több mint háromezer szavazat érkezett.

Az olvasók először a megyei lap internetes felületén szavazhattak, majd a pályázat második körében a lapban található szelvényeket beküldve voksolhattak. A legszebb mosolyokat ezúttal két korcsoportban díjaztuk.

A háromévesnél fiatalabbak között a hároméves, zirci Mohay Máté végzett az élen, a második helyezett a tizenhárom hónapos, dudari Baumann Amira lett, míg a harmadik a nyolc hónapos Regenye Lara lett Olaszfaluból.

Az első helyen végző Máté édesanyja, Mohay-Krizsák Nikoletta elmondta, az óvodás kisfiúról egy profi fotós készítette a felvételt születésnapja alkalmából. Hozzátette, nagyon örültek a családban, hogy Máté végzett az élen, a verseny alatt a rokonságot és ismerőseiket is biztatták a szavazásra.

A négy és hétéves gyermekek közötti versenyt a hatéves, olaszfalui Bondár Milán nyerte. Második helyezett az ötéves pápai Baráth Vanda lett, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a négyéves veszprémi Sitó Adél állhatott fel.

A nagyobbaknál első helyen végző kisfiú szülei, Bondárné Takács Zsuzsanna és Bondár Gyula elmondták, először vettek részt a pályázaton, és bár nagyon bíztak a győzelemben, mégis kisebb meglepetés volt számukra, hogy Milánra érkezett a legtöbb szavazat.

A gyerekek és szüleik Néző László főszerkesztőtől és Vida-Varga Andrea Veszprém megyei üzletszervezési vezetőtől vehették át a nyereményt, értékes CEWE-ajándékutalványt.

Forrás: veol.hu

Fotók: Pesthy Márton / Napló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -