Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2018. December 12. 15:40, szerda | Belföld

Ővék a legszebb Gyermekmosoly 2018-ban

Ővék a legszebb Gyermekmosoly 2018-ban

Szerda délelőtt átadta a Napló a Gyermekmosoly 2018 pályázat második és egyben utolsó körének díjait - írja a Veszprém megyei hírportál.

A verseny két kategóriájának első három helyezettje szerdán a szerkesztőségünkben tartott eredményhirdetésen vehette át nyereményét. Néző László, a Napló főszerkesztője elmondta, a pályázat évek óta nagy népszerűségnek örvend az olvasók körében. Az idei kiírásra több mint háromezer szavazat érkezett.

Az olvasók először a megyei lap internetes felületén szavazhattak, majd a pályázat második körében a lapban található szelvényeket beküldve voksolhattak. A legszebb mosolyokat ezúttal két korcsoportban díjaztuk.

A háromévesnél fiatalabbak között a hároméves, zirci Mohay Máté végzett az élen, a második helyezett a tizenhárom hónapos, dudari Baumann Amira lett, míg a harmadik a nyolc hónapos Regenye Lara lett Olaszfaluból.

Az első helyen végző Máté édesanyja, Mohay-Krizsák Nikoletta elmondta, az óvodás kisfiúról egy profi fotós készítette a felvételt születésnapja alkalmából. Hozzátette, nagyon örültek a családban, hogy Máté végzett az élen, a verseny alatt a rokonságot és ismerőseiket is biztatták a szavazásra.

A négy és hétéves gyermekek közötti versenyt a hatéves, olaszfalui Bondár Milán nyerte. Második helyezett az ötéves pápai Baráth Vanda lett, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a négyéves veszprémi Sitó Adél állhatott fel.

A nagyobbaknál első helyen végző kisfiú szülei, Bondárné Takács Zsuzsanna és Bondár Gyula elmondták, először vettek részt a pályázaton, és bár nagyon bíztak a győzelemben, mégis kisebb meglepetés volt számukra, hogy Milánra érkezett a legtöbb szavazat.

A gyerekek és szüleik Néző László főszerkesztőtől és Vida-Varga Andrea Veszprém megyei üzletszervezési vezetőtől vehették át a nyereményt, értékes CEWE-ajándékutalványt.

Forrás: veol.hu

Fotók: Pesthy Márton / Napló

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 13:04, kedd | Belföld

A júniusi hazai vendégforgalom túlszárnyalta a járvány előttit

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai alapján kiemelkedő eredménnyel zárt a nyár első hónapja: júniusban a belföldi vendégéjszakák száma 15 százalékkal meghaladta a 2019-es rekord évet

2022. Július 05. 11:04, kedd | Belföld

Fél év alatt 49 ember halt meg lakástűz következtében

Az év első felében 49 ember vesztette életét lakástűz következtében, héttel több, mint 2021 első hat hónapjában; leggyakrabban idős emberek válnak áldozattá

2022. Július 05. 09:01, kedd | Belföld

Vádat emeltek egy kitalált rablási kísérletet előadó pénzszállító ellen

Hatóság félrevezetésének vétségével vádolja a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség azt a 30 éves férfit, aki tavaly áprilisban egy pénzszállító cég biztonsági őreként a gépkocsihoz visszatérve azt mesélte

2022. Július 05. 08:13, kedd | Belföld

Hárman meghaltak két kamion és egy traktor ütközésekor

Összeütközött két kamion és egy traktor az 53-as főúton Solt közelében hétfő este, a balesetben hárman meghaltak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.