Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 02. 11:18, szombat | Helyi
Forrás: infogyor.hu/WK

Panzióból lopott, majd egy dohányboltot akart kirabolni a 48 éves nő

Panzióból lopott, majd egy dohányboltot akart kirabolni a 48 éves nő

Az eladótól a bolt bevételét követelte, miközben egy üveggel a kezében, több alkalommal az alkalmazott felé sújtott.

A 48 éves nő egy győri panzióból pénztárcát és neszesszert lopott. Nem sokkal később egy Nemzeti Dohányboltot akart kirabolni. A rendőrök őrizetbe vették.

Az eltakart arcú asszony 2013. november 1-jén este Győr egyik belvárosi dohányboltjában az eladótól a bolt bevételét követelte, miközben egy üveggel a kezében, több alkalommal az alkalmazott felé sújtott. A boltos a pénz átadását megtagadta, segítségért kiáltott és igyekezett a támadót az üzletből kitessékelni.

A hangoskodásra és a két nő dulakodására egy járókelő figyelt fel, aki a rablót a rendőrség kiérkezéséig feltartóztatta.

A nyomozás megállapította, hogy a gyanúsított egy órával korábban egy győri panzióból pénztárcát és neszesszert tulajdonított el. A rendőrök az asszonynál megtalálták az ellopott tárgyakat, a benne lévő értékekkel együtt. A nő a kihallgatása során tettét beismerte.

A Győri Rendőrkapitányság a veszprémvarsányi P. Magdolnát bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Ellene rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

INFORMÁCIÓK - POLICE.HU

Címkék: dohánybolt, lopás, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.