Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Október 26. 12:10, szombat | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Pár ezer forintért rabolta ki rokonát Pannonhalmán

Pár ezer forintért rabolta ki rokonát Pannonhalmán

A 26 éves J. Tibor pár ezer forint reményében, ahol érte ütötte áldozatát. A bejelentést követő három óra elteltével elfogták a pannonhalmi nyomozók.

Maga a sértett tett feljelentést a Pannonhalmi Rendőrőrsön 2013. október 24-én délelőtt arról, hogy előző este kirabolták. A középkorú férfi ugyan megnevezte támadóját, akiről rövid idő alatt bebizonyosodott hogy nem ő, hanem egyik rokona követte el a bűncselekményt. A sértetthez a nyomozók mentőt hívtak a bejelentést követően, akik a férfit súlyos sérülései ellátására kórházba vitték.

A rendőri vizsgálat adatai szerint a Pázmándfalun élő férfi otthonába 2013. október 23-án, 19 órakor ment be a 26 éves helyi férfi, aki tízezer forintot szeretett volna kölcsönkérni áldozatától. A sértett nemet mondott a gyanúsított kérésére, mire J. Tibor haragra gerjedt. Dühében ököllel agyba-főbe verte áldozatát, akit azután sem kímélt, miután a tehetetlen férfi földre került. Ezt követően vette el a sértett ruhájából kihulló tízezer forintos bankjegyet.

A pannonhalmi nyomozók a bejelentést követő három óra elteltével elfogták a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves pázmándfalui illetékességű férfit, aki a rendőrségen részletes beismerő vallomást tett.

J. Tibort rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatására.

Címkék: pannonhalma, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.