Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Március 04. 08:28, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Példaértékű együttműködés Győrben

Példaértékű együttműködés Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a 2015. év baleset-megelőzési munkáját és eredményeit értékelte együttműködő partnereivel.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága 2016. március 3-án 10 órakor tartotta évértékelő ülését, amelyen a megye szakemberei mellett részt vettek a bizottság társadalmi együttműködői és partnerei is.



Az évértékelőn elsőként Hancz István a Győri Ipartestület elnöke adományozott kitüntetést Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitánynak, megköszönve a két szervezet példaértékű együttműködését.

A megbeszélésen ezt követően Perjámosy István r. alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottság ügyvezető elnöke a tavalyi év tevékenységének értékelése során többek között kiemelte, hogy a közlekedési balesetek főbb kiváltó okai továbbra is a gyorshajtás és az ittas állapotban elkövetett járművezetés voltak. Előadásában felhívta a figyelmet a passzív biztonsági eszközök használatának fontosságára, valamint ismertette a 2016. év fő célkitűzéseit.

Rosta Roland rendőr százados, a Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság titkára az ülésen bemutatta a bizottság 2016. évi munkatervét, majd ismertette az abban jelentkező feladatokat és a kiemelt programokat. Ennek során beszélt a „SuliMoped” programról, a „Közlekedik a család” vetélkedő megyei végrehajtásáról, valamint a Rendőrszakmai versenyekről.

Az értekezlet zárásaként Perjámosy István rendőr alezredes megköszönte a társzervek és az együttműködő szervezetek egész éves áldozatos munkáját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.