Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2013. Október 19. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: infoGyőr

Ennél olaszosabb már nem lehet!

Ennél olaszosabb már nem lehet!

Győrben több helyen tudunk olasz ételeket enni, igazi pizzát vagy tésztát, viszont a Palla Doro olasz étterembe, novemberben egy olasz szakács érkezik, elhozva ezzel a Széchenyi térre Itália jellegzetes ízeit.

Bella Fabio egy hónapon keresztül mutatja meg az étterem vendégei és az olasz ételek szerelmesei számára, miért is világhírű Olaszország gasztronómiája, és mi is az az igazi mediterrán virtus.

A szakács, Olaszország igazi mediterrán, napsütötte részéről, az Adriai-tenger partjáról, Velencéből érkezik, mely a legkiválóbb olasz ételek paradicsomaként számon tartott vidéke az országnak.
A szakács nem ismeretlen a Palla D'oro tulajdonosai számára, hisz egy családi gasztronómia túra során, Velencében már személyesen volt alkalmuk megtapasztalni az olasz szakács tehetségét és mesteri érzékét, hogy az olasz virtus, a mediterrán életfilozófiát átadja az általa elkészített ételekkel.

Az étterem chef-je Nagy Máté István és csapatának ötleteivel és kreativitásával ötvözve Fabio tudását és tapasztalatát, bizton állíthatjuk, finomabbnál finomabb fogások varázsolják - még ha csak képzeletben is - mediterrán "vidékre" és hangulatba az étterem vendégeit.
Fabio, igazi kihívásként éli meg majd Magyarországi tartózkodását. Örömmel készíti el hazájának legfinomabb ételeit a Palla D'oro étterem vendégei számára.

Az étterem a borúsabb, hidegebb napokra a Adriai-tengerre jellemző, pörgős hangulatot kíván teremteni, a hely szellemisége, az olasz szakács, Fabio és Nagy Máté István chef és stábja egyvelegével. Mondhatjuk ,egy cseppnyi Olaszország költözik a Széchenyi térre, a Palla D'oro olasz étterem által.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.

2020. Január 21. 08:48, kedd | Helyi

Kulturális és művészeti díjban részesült Fejszés Attila

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Téglás Város Önkormányzatának Képviselő testülete „Kulturális és Művészeti Díjat” adományozott hétfőn Fejszés Attilának, a Győri Nemzeti Színház színművészének.

2020. Január 20. 20:49, hétfő | Helyi

Betöltötte énekhangjával a Kisalföld szerkesztőségét is Bede-Fazekas Csaba

Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas, Érdemes-, Kiváló Művész, operaénekes, Győr díszpolgára, a Győri Nemzeti Színház örökös tagja volt Werner Krisztina vendége a sajtószékházban.