Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Január 20. 09:15, szombat | Helyi

Piros-fehérre festik a MOL kutakat

Piros-fehérre festik a MOL kutakat

Aki szemfüles volt már több helyen is észrevehette, hogy egyes MOL benzinkutak teljesen megújulnak. Országszerte ugyanis 63 helyen veszi, vagy már vette át az Orlen a benzinkutakat a MOL-tól.

Az első csere Budapesten az M1-es bevezetőjénél történt meg. A több, mint 60 üzemanyagtöltő átadása január 8-tól kezdődően fokozatosan történik, és várhatóan 2024. április végére fejeződik majd be. Győrben is lesz így Orlen kút, ugyanis a Nagy Imre úti egykori MOL kúton már nagyban zajlanak a munkálatok az új arculat kialakításán.

A kútcserék hátterében a Mol megállapodás áll a Grupa Lotos SA-val, valamint a PKN Orlennel. Ennek részeként a Mol-csoport hálózata több, mint 410 LOTOS Paliwa töltőállomással bővült Lengyelországban. Ugyanakkor az akvizíciós megállapodás részeként 63 magyarországi töltőállomást átadtak az Orlen részére.

Az érintett benzinkutak listája itt található.

Címkék: benzinkút, győr, mol, Orlen

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 09:13, szombat | Helyi

Nyári diákmunka kétszázezer bruttóért

Érdemes sietni, júliustól indul a központi diákmunka program, sok településen már csak a héten lehet jelentkezni. Napi hat óráért havi 200 ezer bruttót kereshetnek.

2024. Június 22. 09:12, szombat | Helyi

Tápszentmiklóson épül a közösségi tér

Megkezdődött a Tápszentmiklósi Közösségi Tér építése a munkaterület átadásával – jelentette be a Facebook-oldalán Kovács József polgármester.

2024. Június 22. 07:12, szombat | Helyi

Már bontották a házat, amiben a régi gazda otthagyta kutyáját (FOTÓK)

Egy bontás alatt lévő házból mentett ki kutyát A Szurkolók az Állatokért – Győr Alapítvány, a lehulló törmelékek közt reszkető németjuhászt magára hagyta az előző tulajdonos – közölték a szervezet Facebook-oldalán

2024. Június 21. 09:13, péntek | Helyi

Teqball ob – Izsák és Blázsovics győzött egyéniben Győrben

Izsák Anna és Blázsovics Ádám nyerte egyéniben a MOL Országos Teqball Bajnokság III. és egyben utolsó fordulóját.