Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2013. Február 19. 17:39, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Pisztollyal fosztottak ki egy albérletet Győrben

Pisztollyal fosztottak ki egy albérletet Győrben

Hétfőn este több elkövető fegyverrel rabolta ki egy 27 éves nő győri albérletét. A sértett könnyebb sérülésekkel megúszta a támadást, amiről egy népszerű közösségi portálon számolt be ismerőseinek.

Hétfőn este 8 óra környékén ment fel a három elkövető a nő lakására, ahol ismeretlen okokból fegyverrel és késsel fenyegették meg az ott lakó nőt. - számolt be az eseményről ismerőseinek a sértett egy népszerű közösségi portálon.

A tettesek a nő mobiltelefonját és laptopját vitték el. A rendőrség a két fértit és egy nőt még az éjjel őrizetbe vette, a bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 19. 09:57, kedd | Helyi

Ezek a legnépszerűbb táborok

Elkészült egy felmérés az elmúlt táborozási szezonról, amelyet a Táborfigyelő.hu tett közzé. Az idei nyáron a gyerekek kedvencei a sporttáborok lettek – és egyre több az offline tábor is Magyarországon.

2019. November 19. 09:55, kedd | Helyi

Így küzdd le a fáradtságot!

Folyamatos, állandó fáradtság nyomaszt? Sehogy sem tudod teljesen kipihenni magad? A megfelelő alvás eléréséhez bevethetünk pár olyan módszert, amelyek egyszerűek, de mégis nagy segítségül szolgálnak.

2019. November 18. 16:20, hétfő | Helyi

Győri Balett 40 könyvbemutató: Bombicz Barbara bemutatta ikonikus tánclépését

A 19. Győri Könyvszalonon mutatták be a Győri Balett 40 című jubileumi albumot, a Győri Nemzeti Színház nagyszínpadán, vasárnap.

2019. November 18. 15:24, hétfő | Helyi

Január végén lesz az időközi választás Győrben

Január 26-án vasárnap lesz Győrben az időközi polgármester-választás a helyi választási bizottság pénteki döntése szerint.