Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. December 19. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr/WK

Plusz kilók nélkül az újévbe!

Plusz kilók nélkül az újévbe!

Ahogy beköszönt a hideg idő, és közelednek az ünnepek mindenkire egyre nagyobb nyomás nehezedik. Pedig nagyon fontos, hogy felkészülten zárjuk le az évet, és nem csak lelkileg, de testileg is. Kicsit minden nő fél a karácsonyi lakomák, édességek, házi sütemények kilókban megmutatkozásától. Pedig egy kis odafigyeléssel, megfelelő módszerek alkalmazásával nem kell aggódnunk, hogy a jóízű étkezéseket ki kell hagynunk.

A megoldás a FlaBélos, ami egy olyan mozgásterápiás, alakformáló készülék, melynek használata különösen a fogyni vágyó hölgyek és urak számára ajánlott. 10 perc alatt mozgatja át a testet, úgy mintha az edzőteremben töltöttünk volna 45-50 percet. Hatékonyságát rezegtető mozgásának köszönheti. Olyan izomrészeket képes mozgásra bírni, amit a hagyományos mozgásformákkal nagyon nehezen lehet elérni. A készülék használata során egyetlen másodperc alatt 10-60 izom- összehúzódás következhet be. Használatához átöltözni sem kell, így akár ebédszünet egy részét testmozgással lehet tölteni, hiszen izzadást sem eredményez. A győri Sensolite centrumban kellemes környezetben készíthetjük fel testünket az ünnepekre.

Szintén a Sensolite Egészségcentrumban található a Sensolite polarizáltfény-terápiás fényágy. A Sensolite, országos gyógycentrum hálózatban elérhető egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, olyan orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. A polarizált fény, köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységnek eléri a kapilláris erekben keringő vért. A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (fényágy) mobilizálni kívánjuk a szervezet természetes immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, a terápia hatására tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így hatékonyan tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

Tapasztalataink alapján számos jótékony hatása van az emberi szervezetre: voltak akiknek az allergia tüneteit csökkentette, így kevesebb gyógyszerre volt szükségük; volt akinek a belső szervi vagy reumás panaszait enyhítette. Jó hatással lehet a bőrproblémákra például pattanásokra, ekcémára, pikkelysömörre, égési sérülésekre. Ezen kívül nagyszerű visszajelzéseket kaptunk sportolóktól sérüléseik utáni gyorsabb rehabilitációjával kapcsolatban, illetve azt látjuk, hogy a kúra a haj, a köröm egészségét, a bőr szépségét is segítheti. Vendégink többsége arról számol be, hogy a terápia hatására a koncentrálóképességük javul, a stresszt jobban bírják, mentális egyensúlyukra nagyon jó hatással van ez a különleges fényterápia.

Most Karácsony alkalmából plusz ajándék alkalmakat adunk Sensolite bérleteinkhez 5+3; 10+5; 20+8! Sőt még egyszerencsés wellness hétvégét is nyerhet a NaturMed Hotel Carbona-ba!

A FlaBélos bérleteinkhez pedig 10+2 alkalmat, havi korlátlan bérletünkhöz + 1 hét jár ingyen FlaBizás jár ajándékba!

Az akció 2013. december 31-ig él! Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!
Szeretettel várjuk Önöket az Ünnepek alatt is, ünnepi nyitva tartásunkat honlapunkon megtalálják!

4ForYou Győr Szépségszalon
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P:8-19 Sz: bejelentkezés alapján
Tel: 96/310-612; 30/486-13-45
4foryou.hu/szalon-gyor
facebook.com/4ForYou Gyor

Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Sensolite Győr Egészségcentrum
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P: 8-18 Sz: bejelentkezés alapján
Telefon: 96/528-450; 30/240-64-34
sensolite.hu/gyor; facebook.com/Sensolite
Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.