Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Július 29. 09:09, hétfő | Helyi
Forrás: gyor.hu

Pótjelentkezés a Széchenyi István Egyetem képzéseire

Pótjelentkezés a Széchenyi István Egyetem képzéseire

A Széchenyi István Egyetem 2013. augusztus 12-ig,hétfőig pótjelentkezést hirdet. Ezzel kapcsolatban több városban is konzultációt tartanak.

A Széchenyi István Egyetem 2013. augusztus 12-ig,hétfőig pótjelentkezést hirdet. Csak azok jelentkezhetnek, akik 2013-ban nem jelentkeztek, vagy akik a 2013. évi nyári felvételi eljárásban nem nyertek felvételt egyetlen magyarországi felsőoktatási intézménybe sem.

A pótjelentkezés hivatalos adatait az Emberi Erőforrások Minisztérium saját honlapján, az országos napilapokban és a www.felvi.hu internetes portálon teszi közzé. A Széchenyi István Egyetem pótfelvételi adatai a http://felveteli.sze.hu címen olvashatóak.A nyári pótfelvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy szakra, tagozatra, s csak költségtérítéses képzésre lehet jelentkezni. Kizárólag e-jelentkezéssel lehet bekerülni a felvételi eljárásba.

Az e-felvételivel jelentkezők adatlapjainak beküldési, az eljárási díj utalási határideje 2013. augusztus 12., hétfő éjfél. A pontszámításhoz szükséges dokumentumok hiánya (középiskolai bizonyítvány, érettségi bizonyítvány, mesterszak esetén oklevél és leckekönyv másolata, kreditátviteli kérelem, oklevélátlag, többletpontra jogosító igazolás stb.) érvénytelenné teszi a jelentkezést. Az eljárási díj befizetése nélkül nem érvényes a jelentkezés.

Cikk folytatása...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.