Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2023. Május 28. 09:15, vasárnap | Helyi

Pünkösd 2023 – Így alakul a parkolás, a piacok és a temetők nyitvatartása

Pünkösd 2023 – Így alakul a parkolás, a piacok és a temetők nyitvatartása

A Győr-Szol közzétette, hogyan alakul a parkolás, a köztemetők, valamint a piacok nyitvatartása a pünkösdi hosszúhétvégén.

Parkolás:

  • A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.
  • Május 28-án, vasárnap és május 29-én, hétfőn Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájának beállói díjfizetés nélkül vehetők igénybe.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

  • A győri Vásárcsarnok május 28-án, vasárnap és május 29-én, hétfőn zárva tart, május 27-én, szombaton 6 és 14 óra között várja a vásárlókat.

Dunakapu téri piac:

  • A Dunakapu téri piacon május 27-én, szombaton 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:

  • A Barátság Sportpark május 28-án, vasárnap rendes nyitvatartási rend szerint, míg május 29-én, hétfőn korlátozott nyitva tartással üzemel. Utóbbi napon a kiszolgáló létesítmény zárva lesz, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A Barátság Sportpark büféje folyamatosan működik, május 28-án, vasárnap és május 29-én, hétfőn is 15 és 22 óra között várja vendégeit.

Köztemetők – Győr:

  • A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.
Címkék: győr, pünkösd, parkolás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense