Városlista
2019. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2018. Augusztus 31. 18:32, péntek | Sport

Rally: Cél a CEZ-ben minél előrébb végezni

Rally: Cél a CEZ-ben minél előrébb végezni

Interjú Juhász Csabival a szlovén 54º RALLY DEL FRIULI VENEZIA GIULIA előtt.

Juhász Csaba - Juhász Zsolt
Mitsubishi EVO X. - Juhász Média Kft.
54º RALLY DEL FRIULI VENEZIA GIULIA
2018.08.08-31.09-01.
Az 54º RALLY DEL FRIULI VENEZIA GIULIA verseny vár rád, és csapatodra augusztus utolsó hétvégéjén.

31-én egy "Purzus" nevű 15 kilométeres szakasz, és egy bő 1 kilométeres városi gyors vár rátok. Ezek még fényes nappal lesznek megtartva. A "Purzus" első gyors után levezetés lesz nektek a városi gyors vagy azért oda oda léptek majd a gáznak?

- Nagyon nehéz, technikás pályák van ezen a versenyen. Már az elején megpróbálunk egy jó tempót autózni, mert a holnapi rajtsorrend a mai eredményektől függ. A belvárosi szakaszt is komolyan vesszük. Az is bele számít az értékelésbe.
Szeptember elsején már hat gyorsot mérnek majd rátok a rendezők, amiben 15-21 kilométeres gyorsokon fogtok megküzdeni a versenyzőtársakkal. Miért is ezen indultok, hisz a Barum rally is tervben volt nektek, vagy akár a Nova Gorica rally?

- Sajnos a Barum Rally-ra nem jött össze az a támogatói csoport, amire szükség lett volna, ahhoz, hogy részt tudjunk venni a versenyen. Ez a verseny egyébként is tervben volt, mert a CEZ Bajnokság része. Második helyen vagyunk a CEZ Production Cup-ban, szeretnénk év végén a dobogón állni, ezért vagyunk most itt, hogy pontokat szerezzünk.

A két versenynap alatt 118 versenykilométer vár rátok, ami nem is oly sok, viszont van olyan, ahol 1000 méter magasan lesztek. Mi is a cél ezen a versenyen
- Mivel más Mitsubishi nem indul rajtunk kívül, ezért nincs kivel összemérni magunkat. Próbálunk egy jó tempót autózni, hiba nélkül és a CEZ-ben minél előrébb végezni.

Esőt jósolnak szombatra. Remélem így is lesz, és akkor jól fogunk szórakozni, mert ez a sok szűk lassú kanyar nem fekszik a Mitsubishinek.

Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszaújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, TT Sped, Mahiti Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., West Parcel, Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), DSG Tervezőiroda Kft., Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Strong Bau Inveszt Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft., Tatár és Társa Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., Vollux Rent Kft., Liliomlakókert.hu, Vollux Managment Kft., CSV Logistik, Neurofeedbackmiskolc.hu, Kelet-Metál Kft., Nyírség MÉH, ZOLGERTRANSZ Kft., 4K SHOP., Total Wagon Managment Kft., Delta Hungária Kft., Delta Magyaroszág Kft., Altis Építő Kft., Endriago Kft., Kiss Zsolt E.V., Salépker, Fire-Crew Kft., Liza Kft., Nomido Madera, Civic Partner, Hajnal és Kriszt, Web Factory, Székhelyi Kamion, Inker Bt., Pedro 2006 Bt., Simon Zoltán E.V., AG-ING Kft., Ali-Transport, Decran Kft., Rodex Kft., VÍDIA Csavarszaküzlet, Dr. Sóczó Réka egyéni ügyvéd, Private Reprezent Kft, LEL Kft., Volvid Zrt., Ferencz Racing Technology.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 21. 18:02, péntek | Sport

Bronzérem a Fehérvár ralin

Abszolút ötödik, és kategória harmadik helyet zsebelt be a Tim Gábor-Timár Tamás ralipáros a TAXI4 Székesfehérvár Ralin. Farkas Kálmán csapatvezetőt kérdem a verseny után.

2019. Június 21. 13:34, péntek | Sport

Rally: Továbbra is építkezünk

A bakonyai Rallye3-as versenyhétvége tapasztalatairól faggattam Gutai Marcellt, aki a Juhász Racing színeiben előfutóként nyomhatta a gázpedált.

2019. Június 13. 13:06, csütörtök | Sport

Dóczi László és a keceli autocross

Interjú Lacival a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.

2019. Június 13. 12:04, csütörtök | Sport

Kovács Attila és a keceli autocross

Interjú Atesszal a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.