Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2018. Augusztus 29. 09:49, szerda | Sport

Rallye: Szeretnénk meglátni azt a céldobogót!

Rallye: Szeretnénk meglátni azt a céldobogót!

Interjú Fazekas András csapatvezetővel a Steelvent Ózd Rallye előtt.

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
Steelvent Ózd Rallye - 2018.08.31-09.02.

17 gyors ami gombócból is sok lehet néha, vár rátok két nap alatt, egy salakpályás prológgal megspékelve.

- Jó versenynek ígérkezik az Ózd-Salgó rallye, sok gyorssal és változatos pályákkal. A prológ pedig mint mindig, csemege lesz a nézők számára.

Szombaton Domaháza-Zabar, Cered-Zagyvaróna, Salgótarjáni városi gyors, és a Királdi körgyors vár rátok. Régi jó kis szakaszok egy új városival megspékelve. Mire is számítottok ez első napon, miként tudtok a gumikkal és az üzemanyaggal bánni, hogy elég legyen minden gyorsra?

- A szombati pályákból a Királdot ismerjük, Ceredet pedig nagyon várjuk, hiszen Magyarország kiemelkedő szintű pályája. Az üzemanyaggal nem lesz probléma, a gumi az kérdéses, hogy fogja bírni, és még azért az időjárás is okozhat meglepetéseket.

Vasárnapra csak hat gyors marad, de egy új szakaszt rakott bele a rendező a Sámsonháza-Nagykeresztúrt. Ismerős-e nektek ez a gyors, mentetek-e régen rajta, vagy új és most mentek rajta először.

- Vasárnapi pályák is jónak ígérkeznek, mert mind a tavalyi pályák, így jobb oldalról ismerősek Krisztián számára. Zagyvaróna pedig a másik irányból sem lesz kisebb kihívás, mint első nap.

A szombati 11 gyors és a vasárnapi 6 gyors után salgótarjánban vár benneteket a céldobogó. Mennyire néz ki nehéznek a Steelvent Ózd Rally így első ránézésre?

- Nehéz lesz ez nem kérdés, szeretnénk meglátni azt a céldobogót. Ha ez sikerül, az eredmény sem marad el.

Az Opel motorja a Baranya Kupán megadta magát. Azon kívül lesz-e még valami vérfrissítés a kocsin?

- Az autónk jó, és sikerült motort varázsolni bele, ez még nem lesz a régi, de szólni fog ez is.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST-TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally, rallye

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 21. 18:02, péntek | Sport

Bronzérem a Fehérvár ralin

Abszolút ötödik, és kategória harmadik helyet zsebelt be a Tim Gábor-Timár Tamás ralipáros a TAXI4 Székesfehérvár Ralin. Farkas Kálmán csapatvezetőt kérdem a verseny után.

2019. Június 21. 13:34, péntek | Sport

Rally: Továbbra is építkezünk

A bakonyai Rallye3-as versenyhétvége tapasztalatairól faggattam Gutai Marcellt, aki a Juhász Racing színeiben előfutóként nyomhatta a gázpedált.

2019. Június 13. 13:06, csütörtök | Sport

Dóczi László és a keceli autocross

Interjú Lacival a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.

2019. Június 13. 12:04, csütörtök | Sport

Kovács Attila és a keceli autocross

Interjú Atesszal a június 16-i autocross verseny előtt, amit a Kecel Ringen tartanak meg.