Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 18. 13:20, péntek | Helyi
Forrás: Széchenyi István Egyetem

Regionális Állásbörze Győrött

Regionális Állásbörze Győrött

A Regionális Állásbörze a győri Széchenyi István Egyetem hagyományos novemberi rendezvénye, amely 6 éves múltra tekint vissza, s Alumni, Karrier és Információs Központ szervezi.

- A rendezvény fő célja, hogy konkrét, gyakorlati, a munkaerőpiac alkalmazási feltételeit közvetítő kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a hallgatók között. Lehetőséget kínálunk a cégeknek a bemutatkozásra, a toborzási tevékenységre, a hallgatóknak pedig az állás- vagy gyakorlati helyek keresésére, a közvetlen pályázásra – mondta el Pup Dániel, az Iroda munkatársa, a börze főszervezője.


Az állásbörzét megelőzi a Felkészítő Nap, egy a hallgatók számára szervezett előadássorozat, tréning, november 21-én, hétfőn 14 órától. A nap célja a hallgatók felkészítése a cégekkel történő kapcsolatteremtésre. A tréning tervezett részei: karriertervezés, önéletrajzírás, tárgyalástechnika fejlesztés, nem szóbeli kommunikáció.


A VI. Regionális Állásbörze 2011. november 22-én, kedden 9 és 16 óra között lesz az Egyetem új aulájában. Az Állásbörze kiadványában bemutatkoznak a cégek, s a hallgatók emellett a standoknál is részletes tájékoztatókon ismerkedhetnek a cégek alkalmazási feltételeivel.

Részletes információk: www.karrier.szeportal.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.