Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. December 02. 16:30, péntek | Helyi
Forrás: Relaxalon

Relaxálás mesterfokon: Relaxalon

Relaxálás mesterfokon: Relaxalon

6 éve működő szalonunk nevéből adódóan a minél kellemesebb, pihentetőbb kiszolgálást tűzte ki maga elé. Évről évre igyekszünk ezt a célkitűzést maximálisan valóra váltani.

Az üzletben 3 kolléganő, egy műkörmös és két kozmetikus dolgozik, akik folyamatosan megújuló szolgáltatásaikkal várják a kedves vendégeket. A szolgáltatások mellett idén üzletünk arculata is megváltozott. Mindig is azon voltunk, hogy megadjuk a feltöltődéshez méltó helyszínt, hogy az emberek exkluzív környezetben élvezhessék a szépülés idejét, mert tudjuk hogy jó munkához idő kell, és megfelelő környezet.

Az igényeknek megfelelően a vendégek rendelkezésére állunk a bőr-, kéz-, lábápolás területén. Ennek megfelelően üzletünkben kozmetika, szolárium, testkezelő gépek, kéz-és lábápolás és műköröm építés is megtalálható. Minden egyes területen olyan szakemberekkel várjuk az érdeklődőket, akik rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken, kiállításokon, hogy követhessék a szépségipar folyamatos fejlődését, s hatékonyan tudják kezelni és kényeztetni a hozzánk forduló fiatalokat és idősebbeket egyaránt.

A hagyományos kozmetikai kezelések mellett különlegességek is megtalálhatóak (arany kezelés, kaviáros kezelés). Körömápolás terén, a megszokott szolgáltatások mellett palettánkon szerepel az új őrület, a géllakk, mely könnyű felvitelével és extra tartósságával a vendégek kedvence lett.

Várjuk Önöket szalonunkban, ahol a legfontosabb számunkra, hogy a pácienseknek megfelelő környezetben és szakmai tudással biztosítsuk a pihenést, kikapcsolódást és a relaxálást.

Jelentkezzen be, és élvezze a relaxálást: +36-20/255-86-96

További információt itt találsz!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.