Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

Széles termék palettájukon műanyag nyílászárók mellett megtalálhatóak beltéri ajtók, árnyékolástechnikai kiegészítők, garázskapuk, tetőablakok és párkányok is.
Céljuk, hogy minden vásárlói igényt kitudjanak elégíteni termékeikkel és szolgáltatásaikkal a legprofibb módon és a lehető legrövidebb idő alatt. Főbb szolgáltatásaik közé tartozik a szakszerű felmérés, árajánlat készítés és beépítés ami mellé igény esetén teljeskörű helyreállítás is kérhető, valamint Győr és 25km-es körzetében darabszámtól független ingyenes szállítás.

Nézzük, hogy zajlik egy nyílászáró eladás és beépítés a Révhelyi Nyílászárónál!
Először is egy előre egyeztetett időpontban felmérik a helyszínt. Aztán egy programmal elkészül az árajánlat, amit személyes egyeztetés után még finomra hangolnak. Amennyiben elfogadja az árajánlatot, megrendelik a szükséges termékeket és ha az megékezett. el is kezdődhet a szakszerű beépítés. Mindig kényes kérdés, hogy jó, de mennyi rombolással jár a munka. A szakemberek igény szerint azt is vállalják, hogy a beépítés után teljesen helyrehozzák a helyszínt, ahol a munka zajlott, hogy ne kelljen más szakembert kihívni.

Hogy miből lehet választani? Műanyag ajtó, ablak, tolóajtó, fenyő-vagy dekorfóliás beltéri ajtók, redőnyök, szúnyoghálók, zsaluziák, szalagfüggönyök, billenő-vagy szekcionált garázskapuk.

A gyors, pontos munka, minőségi alapanyagok garantáltak, és természetesen az otthonteremtési támogatások, vagy a felújítási támogatás is igényelhető náluk!

Révhelyi Nyílászáró
9028 Győr Szent Imre út. 69/A
Révhelyi Balázs: +36 30 747 4953
Nyári Tímea: +36 30 661 4007
Varga Armand: +36 30 986 9998
Email: info@revhelyi-nyilaszaro.hu
Nyitvatartás:Hé-Pé 08:00 – 17:00, Szo 08:00 – 12:00

(X)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.