Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Január 06. 09:17, szombat | Helyi

Rü Unhi hosszabbított a győri kézilabdázóknál, hárman távoznak

Rü Unhi hosszabbított a győri kézilabdázóknál, hárman távoznak

A dél-koreai Rü Unhi szerződést hosszabbított a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatával, amelytől ugyanakkor nyáron távozik Yvette Broch, Szöllősi-Schatzl Nadine és Rinka Duijndam is.

A Rába-partiak honlapjának híre szerint az ázsiai jobbátlövővel életbe léptették a szerződésében szereplő opciós jogot, így a következő idényben ezen a poszton ő lesz a korábban bejelentett új érkező, a holland Dione Housheer társa.

A holland beálló Yvette Broch a szezon végén befejezi aktív sportolói pályafutását, a szélső Szöllősi-Schatzl Nadine lejáró szerződését nem hosszabbították meg.

"A klub vezetése és a vezetőedző korábban már tájékoztatott, hogy nem kívánják meghosszabbítani a szerződésem. Elfogadtam a döntésüket. A szezon végéig minden tőlem telhetőt megteszek a csapatért, hogy minden célunkat elérjük" – mondta Szöllősi-Schatzl.

A Győr a következő idényben kapusposzton csak két játékost foglalkoztat majd, Sandra Toft és Hatadou Sako mellett "nem maradt hely Rinka Duijndam számára", így az ő szerződésében foglalt opciós joggal nem él a klub.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.