Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Június 05. 12:07, szerda | Helyi

Sajtóreggeli a nyertessel

Sajtóreggeli a nyertessel

Sajtóreggelire invitálták a helyi sajtó képviselőit szerda reggelre, a Rába Hotel Belga éttermében. Kihirdették a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány
III. Győr- Belvárosi Tablóversenyének nyertesét.

A Győr-Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány 2019. márciusában, immár harmadik ízben fordult különleges felhívással a győri középiskolákhoz.

Az iskolákban már hagyománynak számít, hogy a ballagó osztályok tablót készítenek. Ezek különleges megjelenésükkel régóta színes részei a belvárosi tavasznak. A végzős diákok és iskoláik büszkén hirdetik a belvárosi üzletek kirakataiban elhelyezett tablókon, hogy elérkezett a nagy megmérettetés számukra és hamarosan megteszik lépésüket a nagybetűs ÉLET felé.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár harmadik alkalommal szeretné még emlékezetesebbé tenni ezt az eseményt, ezért meghirdette a III. Győr- Belvárosi Tablóversenyt.

A főnyeremény egy bankett vacsora elfogyasztása a Belga Étteremben, a Pannon Takarék Bank támogatásával, egy előre egyeztetett időpontban, 35 fő részére.

A versenyre több tucat osztály benyújtotta pályázatát. A like-gyűjtés áprilisban megkezdődött és május 23-ig tartott. Ez idő alatt sok ezren csodálták meg a rendkívül kreatív és nagy gondossággal készített tablókat online és személyesen is, a belvárosi kirakatokban.

A belvárosi vállalkozók fontos szerepet töltenek be eben az akcióban, hiszen a helyi hagyománynak megfelelően lehetőséget biztosítanak a tablók kihelyezésére a kirakatokban.

Köszöntőt mondott Rózsavölgyi László - Győr Megyei Jogú Város Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke, Kalmárné Dr. Hollósi Erika- a Győr- Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára, valamint Obertolné Horváth Tímea- a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Az eseményre meghívást kapott és eljött Gaál Barnabás -az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont igazgatóhelyettese, valamint a legtöbb like-ot elért, győztes 12/B osztály osztályfőnöke és két tanulója Németh Luca és Kamarás István.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.