Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. November 08. 10:15, kedd | Helyi
Forrás: Katona Éva

Siker Milánóban

Siker Milánóban

Hatalmas sikerekkel tértek haza a győri UNICENTRAL BULLS Kick-Box és Thai Box Klub harcosai a Milánóban megrendezett WFC – World Fighters Council Világbajnokságról.

Ezen a fantasztikus hétvégén harcosaink 4 világbajnoki övvel bizonyították be, hogy a sok elvégzett munka, küzdelem és kitartás minden pillanatot megér ilyen felejthetetlen pillanatokért.

Legifjabb Bajnokunk Kovács Olivér junior-50 kg-ban 5 ellenféllel küzdött meg a Címért, közöttük két ellenfelét kiütéssel búcsúztatva.

Nardelotti Zoltán a felnőtt mezőnyben is bizonyította kiemelkedő teljesítményét -80 kg-os súlycsoportban K-1-ben. Zoli a döntőben egyhangú pontozással szigorú, pontos munkával emelkedett felül az olaszok kiváló harcosán, megszerezve első felnőtt K-1 Világbajnoki címét.

Schwéger Tímea -56 kg-ban a döntőben végig határozott irányítással, gyönyörű könyök-, klincs és térd technikákkal győzte le a helyiek egy kiváló harcos hölgyét, akinek már számos meccs-, és rutintapasztalat volt a háta mögött. Timi első Világbajnoki címével gazdagította eddigi sikereit.

Grónai Sándor a ellentmondást nem tűrő akarattal küzdötte végig magát ellenfelein. A döntő előtt már az első menetben térd KO-val búcsúztatva francia ellenfelét, a döntőben pedig látványos leforgatásokkal, könyök-, klincs és térd technikákkal, fantasztikus hajrával extra menetben az egyik helyi sztárt győzte le ezzel megszerezve harmadik Világbajnoki címét.

Leisztner Csaba +97 kg-ban súlyában erős bunyók után a döntőben előző napi sérülésből adódóan maradt alul, ezzel ezüst érmet szerezve.

Felkészítő edző: Csányi János

Gratulálunk a Csapatnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense