Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Február 16. 14:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

Síkosságmentesítés Győrben

Síkosságmentesítés Győrben

A GYŐR-SZOL Zrt. a ma reggel hat óra tájban kezdődött havazás kezdetével egy időben megkezdte a kezelésébe tartozó városi úthálózat síkosságmentesítését.

A kivezényelt sószóró gépek a hidakon, a felüljárókon és a tömegközlekedési útvonalakon kezdték a síkosságmentesítést. A buszmegállókat és a hidak lépcsőit kézi erővel illetve kisebb gépi eszközök segítségével tisztították. A belvárosi utak, járdák takarításhoz a GYŐR-SZOL Zrt. belső munkaerő átcsoportosítással növelte az itt szolgálatot teljesítők létszámát. A főutakon és tömegközlekedési útvonalakon sónedves, helyenként kissé latyakos burkolaton közlekedhettek a reggeli forgalomban a gépjárművek, az utak mindenütt járhatóak. A síkosságmentesítés mindaddig folytatódik Győr területén, amíg ezt az időjárási körülmények, valamint a járművek és gyalogosok közlekedésének biztosítása indokolja.

A szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy az érvényben lévő jogszabályok értelmében a magántulajdonú lakóingatlanok vagy üzlethelyiségek előtt a járda takarítása a tulajdonos illetve a bérlő feladata, ezeken a területeken nekik kell a síkosságmentesítést elvégezniük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.