Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2023. December 20. 07:14, szerda | Helyi

Sokan ültek ittasan volán mögé a hét első napján

Sokan ültek ittasan volán mögé a hét első napján

A Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök az elmúlt napon tizenegy sofőrt szűrtek ki a forgalomból, akik alkohol hatása alatt vezették autójukat. Közülük öten közlekedési balesetet okoztak.

Az egyenruhások december 17-én vármegyénk útjain összesen 692 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amelynek során kiugróan magas számban mutatott pozitív eredményt a műszer. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy akik ittasan vagy bódultan járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik!

Az egyenruhások kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas, illetve bódult vezetők kiszűrésére, mivel akik így vesznek részt a forgalomban, azok nagy kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a sofőrök figyelmét, hogy már kismértékű alkoholfogyasztást követően is az alábbi veszélyhelyzetek léphetnek fel a vezetés során.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 09:10, vasárnap | Helyi

Jó tanács a leendő egyetemistának: ha megvan az albérlet, azonnal csapjon le rá!

A tévhit ellenére nem az egyetemi ponthatárhúzás után nő meg hirtelen a kereslet az albérletpiacon. Győri ingatlanközvetítőt kérdeztünk: Elkéstünk már az albérletkereséssel?

2024. Július 14. 08:11, vasárnap | Helyi

Borlovagok is gyűjtik az adományokat

Fröccs, finom falatok, koncertek, jótékonykodás: erről szól a Győri Rotary Fröccsnapok.

2024. Július 14. 07:09, vasárnap | Helyi

Olvasónk kapott választ Hugoo-ra

Az egyik győri Facebook-csoportban párbeszéd kezdődött arról, hogy az EYOF-kabalafigura, Hugoo hova tűnt, illetve a mostani formájában hiányzik-e még győrieknek.

2024. Július 13. 09:13, szombat | Helyi

Hőgutát is okozhat a tartós káníkula

Nem enged szorításából a kánikula. A legtöbb embert megviseli a tartós hőhullám, és ha nem védekezünk a meleg ellen, a szervezet a legváltozatosabb módon jelezheti, hogy valami nincs rendben.