Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2013. Július 09. 09:11, kedd | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba a verekedés elhárítót

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba a verekedés elhárítót

A két, ökölre menő fiút akarta szétválasztani a sértett Sopronban, amikor orrba vágták. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Két szórakozó társaság keveredett szóváltásra Sopron egyik szórakozóhelyén 2013. január 6-án a kora hajnali órákban. Vitájukat az utcán, dulakodás követte. A két verekedőt a 21 éves sértett próbálta meg jobb belátásra bírni. Az ellenfelek közé állt, mikor a helyi illetékességű 18 éves fiatal, ököllel az orrán megütötte. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A Soproni Rendőrkapitányság C. Tamás ellen súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást lezárta, az ügyet vádemelési javaslattal a Győri Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.