Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Június 10. 10:23, kedd | Helyi
Forrás: Police.hu

Szakítás miatt kegyetlenül bánt volt barátnőjével

Szakítás miatt kegyetlenül bánt volt barátnőjével

Erőszakkal autójába rángatta. Útközben többször megütötte és zsebkéssel fenyegette. A Duna parton a sértett telefonját elvette, ruháit letépte és felszólította, hogy menjen bele a vízbe.

A 30 éves nő még januárban tett feljelentést a Győri Rendőrkapitányságon, mert volt élettársa a gépkocsijába kényszerítette és akarata ellenére a Duna partra vitte. Az asszony elmondta, hogy a 42 éves férfi nem tudott beletörődni a szakításba, telefonon zaklatta és könyörgéssel, máskor fenyegetéssel próbálta rábírni, hogy hozzák helyre a kapcsolatukat.

A kerékpárral munkába tartó nőt a gyanúsított hajnalban az utcán várta és erőszakkal autójába rángatta. Útközben többször megütötte és zsebkéssel fenyegette. A Duna parton a sértett telefonját elvette, ruháit letépte és felszólította, hogy menjen bele a vízbe. Miután a nő félelmében megígérte, hogy visszatér hozzá, a férfi kocsijával a városba fuvarozta és szabadon engedte. Az asszony a bántalmazás során könnyű sérülést szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság N. Ferenc 42 éves győri lakos ellen személyi szabadság megsértése bűntett, zaklatás bűntette és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.