Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Szeptember 11. 05:45, kedd | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Száz fajta sör, csinos lányok, jó zene- az első Győri Sörnapokon

Száz fajta sör, csinos lányok, jó zene- az első Győri Sörnapokon

A Széchenyi téren már készülődnek a hétvégére, ahol első alkalommal rendeznek sörnapokat. A bor és a pálinka után ezen a hétvégén sem maradunk szárazon.

Szeptember 13-16 között a sör kap főszerepet a Széchenyi téren, Nagy Balázs színész, sörnagykövet által népszerűsítve. Első győri sörnagykövetünk nem csak műsörvezetőként, hanem színészként is színpadra áll majd, egy a sörivás lépcsőfokait bemutató improvizációs játékkal.

Ferenc Károly főszervező büszke arra, hogy olyan programokat sikerült összeállítani, ahol a fellépők egytől- egyig győriek, vagy Győrhöz köthetőek. Így színpadra lép majd többek között Fekete Dávid és a Colombre Band is.

Több mint tíz ország száz söre, köztük csapolt cider várja a sörbarátokat, valamint a horvát, bajor és magyar harapnivalót is találunk majd. Ne feledkezzünk meg a sörivó versenyekről sem, ahol egyénileg és csoportban is megmérkőzhetünk.

A hétvége több szempontből is a férfiaknak kedvez, elég ha csak annyit mondok: Miss Alpok Adria megyei döntő. A szervezők bíznak a jó időben, ami arra enged következtetni, hogy a lányok nem leszenek túlöltözve, amikor a három nap alatt többször is színpadra lépnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.