Városlista
2019. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2018. Március 24. 09:30, szombat | PR

Személyre szabott szolgáltatás Pécsen

Személyre szabott szolgáltatás Pécsen

2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat TravelForDent magánklinika.

Kényelmes várótermek, tágas parkolók állnak a betegek rendelkezésére, ugyanakkor a szakmai csapat igényeire is figyelemmel vannak. Hét kétágyas, két exkluzív egyágyas szoba, nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba várja az érdeklődőket a TravelForDent magánklinikán. A régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása a sebészeti osztállyal működik együtt, ahol egytől-egyig teljes érzéstelenítéssel történnek a műtétek. Modern panoráma röntgengép és két jól felszerelt fogorvosi rendelő biztosítja a vizsgálatok kiváló minőségét és természetesen a korszerű kiszolgálást.

A legmodernebb üveg-és betonszerkezet nyújt páratlan környezetet és hangulatot a betegek kezelése során, egyedülállóan Magyarországon, Pécsen, a legnagyobb tiszteletben és odafigyeléssel nyújtják szolgáltatásukat a páciensek számára. Több, mint 50 orvos és vezető szakértő együttműködése segítségével, a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával foglalkoznak, így ezzel az élvonalban járnak. Egytől-egyig magasan képzett fogtechnikusok a laborban dolgozó kollegák, így a lehető legpontosabb munkát végzik, az egyedi igények figyelembe vételével. A korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, elegendő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve és a kollégáinak egyedülálló szakértelmének kihasználásával az ügyfelek mindenkori rendelkezésére áll.

A szolgáltatások között megtalálhatóak a fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, az inlay (arany, aranykerámia, polyglass), hidak, cirkónium furnérok egészen 14 elemig, implantált koronák, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, arany-teleszkópos munkák, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, fogfehérítés és a hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatások. A legmagasabb minőséget garantálják a legjobb áron. A fogtechnikai laboratóriumban minden szükséges folyamat megvalósul, természetesen a legmodernebb technológiák használatával. A teljes minőségellenőrzést is garantálják a munkafolyamat során a versenyképes árak mellett. Lehetősége van már meglévő árú szolgáltatásaik között választani, vagy előre megtervezett ajánlataik közül. Igényelhet egyedi, testreszabott megoldásokat, melyek kényelmesek és személyre szabottak. Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velük a kapcsolatot, készséggel állnak rendelkezésére akkor is, ha ajánlatot szeretne kérni!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 17:00, hétfő | PR

Hol tart most a győri ingatlanpiac?

Az ingatlanárak napjainkban rendszerint a megyeszékhelyeken és a fővárosban a legmagasabbak. Az okok egyértelműek, hiszen a kedvező elhelyezkedési és oktatási lehetőségek -

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.

2019. Június 06. 18:57, csütörtök | PR

Milyen notebookot vegyünk otthonra?

Mindegy, hogy laptopnak vagy notebooknak hívjuk, mindkettő ugyanúgy a hordozható számítógépet jelenti. A kérdés az, hogy tudjuk-e, hogy milyen típusúra van szükségünk otthoni használat esetén.