Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2020. Március 30. 08:02, hétfő | Helyi

Színművész karanténban: Szikra József

Színművész karanténban: Szikra József

Szikra József a Győri Nemzeti Színház művésze, Budapestről mesélt a jelenleg kialakult helyzetben zajló napjairól a győrieknek.

"Hasonlóan a legtöbb emberhez, én is nehezen élem meg a veszélyhelyzet okozta dolgokat. Amennyit lehet otthon tartózkodom, már csak azért is mert egy krónikus betegség miatt a fokozottan veszélyeztetett csoportba tartozom." -meséli Szikra József.

Igyekszem kihasználni az időt hobbimra, a festésre, és néhány, idáig elmaradt házi teendő bepótlására.

Hozzátette: Rövid sétákat kell tennem Ropival és sajnálattal tapasztalom, hogy a kijárási korlátozás ellenére nem látok kevesebb embert az utcákon, ráadásul minden védelem nélkül. Erről azt gondolom, hogy az átlagembert nem lehet szép szóval győzködni. Nekik büntetés, valamilyen szankció kell, hogy észretérjenek!

"Üdvözlet és Te is, mint Mindenki vigyázzon magára!!!" - írta a győrieknek

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotó: Győri Nemzeti Színház - Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.