Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2010. November 23. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Szlovák fiatalok „szórakoztak” a győri éjszakában...

Szlovák fiatalok „szórakoztak” a győri éjszakában...

Győr-Adyvárosban tartott hazafelé vasárnap éjszaka két húszéves lány és egy tizenkilenc éves fiú. Miközben meg-megálltak beszélgetni, minden előzetes szóváltás nélkül támadt rájuk egy négy fős társaság. A kopasz, sötét ruhát

A lányokat kísérő fiút miután megverték, elkergették a suhancok. Ő miután hazaérkezetett, azonnal értesítette a rendőrséget.
A helyben hagyott és kirabolt lányok szintén segítséget kértek egy arra haladó autós személyében, aki ugyancsak telefonált a rendőrség ügyeletére.

A járőrök miután a helyszínre érkeztek, s a környéket átvizsgálták, pillanatok alatt megtalálták a négy gyalogosan ballagó férfit. Igazoltatásukkor derült ki hogy személyi okmánnyal nem rendelkeznek, egyikük fiatalkorú, kinek ruházatából boxer került elő. Hamarosan az is világossá vált hogy mindannyian szlovák állampolgárok, egyikőjük édesapjának gépkocsijával érkeztek a városba, hogy szórakozzanak. Autójukat egy közeli parkolóban találták meg a rendőrök.
Mivel minden pénzük elfogyott, megbeszélték, hogy minden áron szereznek. Ezért támadták meg s rabolták ki a húszéves fiatalokat. A szerzett készpénzt egymás között elosztották, a személyes tárgyakat pedig útközben elszórták

A három fiatalt a Győri Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, s előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra.
Elmenekült társukat pedig elfogató paranccsal körözik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 09:13, csütörtök | Helyi

Pintér-Péntek maradt az iparkamara elnöke

Tisztújító küldöttgyűlést tartott a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara május 8-án.

2024. Május 23. 08:13, csütörtök | Helyi

Beszélgetés Tóth Tamás Boldizsárral, J.K.Rowling magyar hangjával

Tóth Tamás Boldizsár szikrondramaturg, műfordító, szerkesztőnkkel beszélgetett a Jókai Mór Városi Könyvtárban, egy író-olvasó találkozó keretében.

2024. Május 23. 07:13, csütörtök | Helyi

A győri Audi a legmegbízhatóbb munkaadó

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) immár hetedik alkalommal adta át a Megbízható Munkaadó díjakat.

2024. Május 22. 09:12, szerda | Helyi

A Győr-Moson-Sopron vármegyeiek a legjobb ügyeletesek

Május 14-én kezdődött és 16-ig tartott a IV. Ügyeleti Szakmai verseny.