Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. December 10. 07:16, szombat | Helyi

Szombaton indul a fenyőfa árusítás a piactereken

Szombaton indul a fenyőfa árusítás a piactereken

A Győr-Szol piacterein december 10-én kezdődik a fenyőárusítás. A kereskedők nagyrészt Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeznek.

A Tarcsay utcai parkolóban, a belváros piac régi helyén 12 árus kínálja megvételre többféle méretben a szebbnél szebb fenyőket. A szolgáltató felhívja az autósok figyelmét, hogy december 10-től a fenyőárusítás miatt az itt található parkolóban kevesebb beállóhelyet vehetnek igénybe, a parkolási lehetőség korlátozott.

A vásárcsarnoknál 7 fenyőkereskedő kínálatából válogathatnak a vevők. A vásárcsarnoknál reggel 6 órától 16 óráig, a Tarcsay úton naponta 8 és 19 óra között értékesítik a fenyőket. A vásárlók emellett a virágpiacon is találnak fenyőárust.

Karácsonyi lázban a Vásárcsarnok is

A vásárcsarnok december 11-én és december 18-án, azaz ezüst- és aranyvasárnap a szokásosnál egy órával hosszabban, dél 12-ig tart nyitva, és december 19-én rendhagyó módon hétfőn is várja a vásárlókat. December 24-én reggel 6 órától 11 óráig vásárolhatnak a csarnokban.

A Dunakapu téren a szokásos szerdai és szombati napokon van kereskedés reggel 6 órától 13 óráig az adventi időszakban is.

Címkék: fenyőfa, győr-szol

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.