Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2019. December 23. 08:06, hétfő | Bulvár

Sztarenki Dóra színésznő nyerte A Konyhafőnök VIP-t

Sztarenki Dóra színésznő nyerte A Konyhafőnök VIP-t

Péntek este kiderült, hogy Sztarenki Dóra nyerte meg A Konyhafőnök VIP 4. évadát.

A fiatal, gyönyörű színésznő, táncművész a 30 adás, hat hét és megannyi konyhában töltött óra után, Rácz Jenő versenyzőjeként lett A Konyhafőnök VIP 4. évadának győztese és a 10 millió forint birtokosa.

A színésznőnek Kabát Peti párjával, Róka Adrienne-nel kellett versenyeznie a konyhában.

A finálé zsűrije ezúttal is kiegészült a korábbi vendégzsűri tagjaival: Niszkács Anna, Kovács Kristóf és Molnár Attila segítette a Michelin-csillagos séfek, valamint Fördős Zé döntését.

A Konyhafőnök VIP idei évadjának döntőjében korábbi sztárversenyzők segítségével kellett a már szokásosnak számító három fogásos menüsort előállítani. Három előétel, Három főétel és három desszert. Sárközi Ákos versenyzője, Róka Adri csapatában Domokos Laci és Görgényi Fruzsi szerepelt, Rácz Jenő mentoráltja, Sztarenki Dóri Sipos Tomival és Rippel Ferivel főzött együtt.

"Eszembe nem jutott volna, hogy én erre valaha képes leszek. Úgy érzem, tényleg mindent bele tudtam adni. Nagyon sokszor volt egy mélypontom csomó más helyzetben, más feladatnál, amikor azt éreztem, már nem tudom, mit tudnék még csinálni, és akkor mindig jött Jenő, aki kihúzott a csávából." - mondta Dóri

"Most a döntőben azt éreztem, végre tudom, hogy mit akarok, mik a lépések, kívülről tudom az összes receptet, mindenkit tudok irányítani, tudok figyelni három dologra egyszerre. Azt érezte most tényleg minden úgy sikerül, ahogy én szeretném" – tette hozzá a nyertes hirdetése után.

A 28 éves Sztarenki Dóra táncosként végzett a Magyar Táncművészeti Főiskolán, a diploma megszerzése után az ExperiDance Tánctársulathoz szerződött. A HBO csatornán futó Terápia című sorozat kedvéért részben felhagyott táncos karrierjével. A Terápia 2012-es, első évadában ő alakította Zsófit. Később az HBO Társas játék című sorozatában is szerepelt, de láthattuk, a Barátok közt, A Tanár, az Ízig-vérig és a 200 első randi című sorozatokban. Játszott a Félvilág, A martfűi rém és az 1945 című filmekben. 2018-tól a Centrál Színház tagja.

Forrás: femina.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.