Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. December 23. 08:06, hétfő | Bulvár

Sztarenki Dóra színésznő nyerte A Konyhafőnök VIP-t

Sztarenki Dóra színésznő nyerte A Konyhafőnök VIP-t

Péntek este kiderült, hogy Sztarenki Dóra nyerte meg A Konyhafőnök VIP 4. évadát.

A fiatal, gyönyörű színésznő, táncművész a 30 adás, hat hét és megannyi konyhában töltött óra után, Rácz Jenő versenyzőjeként lett A Konyhafőnök VIP 4. évadának győztese és a 10 millió forint birtokosa.

A színésznőnek Kabát Peti párjával, Róka Adrienne-nel kellett versenyeznie a konyhában.

A finálé zsűrije ezúttal is kiegészült a korábbi vendégzsűri tagjaival: Niszkács Anna, Kovács Kristóf és Molnár Attila segítette a Michelin-csillagos séfek, valamint Fördős Zé döntését.

A Konyhafőnök VIP idei évadjának döntőjében korábbi sztárversenyzők segítségével kellett a már szokásosnak számító három fogásos menüsort előállítani. Három előétel, Három főétel és három desszert. Sárközi Ákos versenyzője, Róka Adri csapatában Domokos Laci és Görgényi Fruzsi szerepelt, Rácz Jenő mentoráltja, Sztarenki Dóri Sipos Tomival és Rippel Ferivel főzött együtt.

"Eszembe nem jutott volna, hogy én erre valaha képes leszek. Úgy érzem, tényleg mindent bele tudtam adni. Nagyon sokszor volt egy mélypontom csomó más helyzetben, más feladatnál, amikor azt éreztem, már nem tudom, mit tudnék még csinálni, és akkor mindig jött Jenő, aki kihúzott a csávából." - mondta Dóri

"Most a döntőben azt éreztem, végre tudom, hogy mit akarok, mik a lépések, kívülről tudom az összes receptet, mindenkit tudok irányítani, tudok figyelni három dologra egyszerre. Azt érezte most tényleg minden úgy sikerül, ahogy én szeretném" – tette hozzá a nyertes hirdetése után.

A 28 éves Sztarenki Dóra táncosként végzett a Magyar Táncművészeti Főiskolán, a diploma megszerzése után az ExperiDance Tánctársulathoz szerződött. A HBO csatornán futó Terápia című sorozat kedvéért részben felhagyott táncos karrierjével. A Terápia 2012-es, első évadában ő alakította Zsófit. Később az HBO Társas játék című sorozatában is szerepelt, de láthattuk, a Barátok közt, A Tanár, az Ízig-vérig és a 200 első randi című sorozatokban. Játszott a Félvilág, A martfűi rém és az 1945 című filmekben. 2018-tól a Centrál Színház tagja.

Forrás: femina.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára