Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2019. Április 18. 06:35, csütörtök | Helyi

TAPS-díj 2019: Dunai Csenge

TAPS-díj 2019: Dunai Csenge

Az „Évad színművésznője” kategória másik jelöltjét, Dunai Csengét is megkereste portálunk.

A tündérlaki lányok "Boriskája", a Különös házasság "Dőry Máriája", Csehov: Sirály című előadásának "Nyina Zarecsnaja", 2017 tavaszán kezdett el dolgozni a Győri Nemzeti Színházban, akkor még negyedéves egyetemistaként.

"Azóta több főszerepet is eljátszhattam a győri színpadon és azt kell mondjam, hálás vagyok a Sorsnak és Forgács Péternek, hogy ehhez a színházhoz kerültem. A legfontosabb dolognak tartom, hogy az egyetemről kikerülve a színészpalánta beledobva a mély vízbe, elsősorban ne lubickoljon, hanem mindenek előtt tanuljon meg úszni! És hagyja magát úszni tanítani! Ha még nem is tanultam meg „úszni”, de azt bizton állíthatom, hogy szeretem a mély vizet és szeretek úszni tanulni ebben az óriási medencében! Olyan élményekkel, tapasztalatokkal és szerepekkel gazdagodtam itt az elmúlt 2 évadban, amit talán sehol máshol nem tapasztalhattam volna meg.

A Taps-díjra második alkalommal jelölnek és ez óriási megtiszteltetés és természetesen öröm is egyben. El kell hogy mondjam, nem érzem ezt versenynek, hogy melyikünk tud jobban és szebben vagy akár gyorsabban „úszni”!

Drukkolok Áginak, és vele együtt örülök majd, ha a nézők úgy döntenek. Hálás vagyok az eddigi élményekért, a győri közönség színház-szeretetéért és a jelölésért!" - nyilatkozta megkeresésünkre Dunai Csenge, a Győri Nemzeti Színház színésznője.

A TAPS-díj 2019 jelöltjeire itt tudtok szavazni:

https://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/taps-dij_2019_-_verseny_a_kozonseg_kegyeiert_13_muvesz_9_eloadas__4_kulondij_-_szavazzon_kedvencere/2592596/?fbclid=IwAR12G6-9ay4mcn8AoOcYITZO-XuQU_m4A2WGSe_wlykfNWmrPJGUR4BaUvg

A díjátadó gála 2019. május 11-én a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy Termében lesz, melyre korlátozott számban lehet jegyett kapni.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Főkép: gyoriszinhaz.hu - Fehér Alexandra- társulati fotó

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 08:18, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp február 17-től

2020. Február 16. 08:12, vasárnap | Helyi

Lopott bankkártyával akartak fizetni, keresik a két férfit

A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2020. Február 16. 08:08, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2020. Február 15. 07:44, szombat | Helyi

VÁLTOZIK A VÁSÁRCSARNOK NYITVA TARTÁSA

Három hónapja nyitott ki a felújított vásárcsarnok, az azóta eltelt időszakban a létesítményt üzemeltető Győr-Szol Zrt. számos, az üzemeltetést érintő intézkedést hozott az eladók és a vásárlók jelzései alapján.