Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Április 18. 06:35, csütörtök | Helyi

TAPS-díj 2019: Dunai Csenge

TAPS-díj 2019: Dunai Csenge

Az „Évad színművésznője” kategória másik jelöltjét, Dunai Csengét is megkereste portálunk.

A tündérlaki lányok "Boriskája", a Különös házasság "Dőry Máriája", Csehov: Sirály című előadásának "Nyina Zarecsnaja", 2017 tavaszán kezdett el dolgozni a Győri Nemzeti Színházban, akkor még negyedéves egyetemistaként.

"Azóta több főszerepet is eljátszhattam a győri színpadon és azt kell mondjam, hálás vagyok a Sorsnak és Forgács Péternek, hogy ehhez a színházhoz kerültem. A legfontosabb dolognak tartom, hogy az egyetemről kikerülve a színészpalánta beledobva a mély vízbe, elsősorban ne lubickoljon, hanem mindenek előtt tanuljon meg úszni! És hagyja magát úszni tanítani! Ha még nem is tanultam meg „úszni”, de azt bizton állíthatom, hogy szeretem a mély vizet és szeretek úszni tanulni ebben az óriási medencében! Olyan élményekkel, tapasztalatokkal és szerepekkel gazdagodtam itt az elmúlt 2 évadban, amit talán sehol máshol nem tapasztalhattam volna meg.

A Taps-díjra második alkalommal jelölnek és ez óriási megtiszteltetés és természetesen öröm is egyben. El kell hogy mondjam, nem érzem ezt versenynek, hogy melyikünk tud jobban és szebben vagy akár gyorsabban „úszni”!

Drukkolok Áginak, és vele együtt örülök majd, ha a nézők úgy döntenek. Hálás vagyok az eddigi élményekért, a győri közönség színház-szeretetéért és a jelölésért!" - nyilatkozta megkeresésünkre Dunai Csenge, a Győri Nemzeti Színház színésznője.

A TAPS-díj 2019 jelöltjeire itt tudtok szavazni:

https://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/taps-dij_2019_-_verseny_a_kozonseg_kegyeiert_13_muvesz_9_eloadas__4_kulondij_-_szavazzon_kedvencere/2592596/?fbclid=IwAR12G6-9ay4mcn8AoOcYITZO-XuQU_m4A2WGSe_wlykfNWmrPJGUR4BaUvg

A díjátadó gála 2019. május 11-én a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy Termében lesz, melyre korlátozott számban lehet jegyett kapni.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Főkép: gyoriszinhaz.hu - Fehér Alexandra- társulati fotó

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 13:35, szerda | Helyi

Frissítve: új hírek az esetről- Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Rátolatott egy kocsi a vízkapu csövére Győr sétálóutcáján, a Baross úton. Küldte portálunknak egy arra járó olvasónk.

2019. Július 17. 13:10, szerda | Helyi

Kombájn és egy gabonatábla lángol Győrnél

Háromhektáros területen ég a tarló és a lábon álló gabona Győr külterületén, Somosmajornál.

2019. Július 16. 16:25, kedd | Helyi

A Győri Balett művészei nyáron Olaszországban is remekeltek

Herkovics Eszter Adria és Luigi Iannone a Győri Balett művészei a napokban Olaszországban léptek fel, Ricardo Nunez tiszteletére rendezett eseményen.

2019. Július 16. 12:38, kedd | Helyi

Barokk ceremónia a Radó-szigeten

27. alkalommal rendezik meg idén a Barokk Esküvőt Győrben, augusztus 9 - 11-ig. A sajtótájékoztatót szerdán tartották a Zichy-palotában.