Városlista
2019. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2019. Április 18. 06:35, csütörtök | Helyi

TAPS-díj 2019: Dunai Csenge

TAPS-díj 2019: Dunai Csenge

Az „Évad színművésznője” kategória másik jelöltjét, Dunai Csengét is megkereste portálunk.

A tündérlaki lányok "Boriskája", a Különös házasság "Dőry Máriája", Csehov: Sirály című előadásának "Nyina Zarecsnaja", 2017 tavaszán kezdett el dolgozni a Győri Nemzeti Színházban, akkor még negyedéves egyetemistaként.

"Azóta több főszerepet is eljátszhattam a győri színpadon és azt kell mondjam, hálás vagyok a Sorsnak és Forgács Péternek, hogy ehhez a színházhoz kerültem. A legfontosabb dolognak tartom, hogy az egyetemről kikerülve a színészpalánta beledobva a mély vízbe, elsősorban ne lubickoljon, hanem mindenek előtt tanuljon meg úszni! És hagyja magát úszni tanítani! Ha még nem is tanultam meg „úszni”, de azt bizton állíthatom, hogy szeretem a mély vizet és szeretek úszni tanulni ebben az óriási medencében! Olyan élményekkel, tapasztalatokkal és szerepekkel gazdagodtam itt az elmúlt 2 évadban, amit talán sehol máshol nem tapasztalhattam volna meg.

A Taps-díjra második alkalommal jelölnek és ez óriási megtiszteltetés és természetesen öröm is egyben. El kell hogy mondjam, nem érzem ezt versenynek, hogy melyikünk tud jobban és szebben vagy akár gyorsabban „úszni”!

Drukkolok Áginak, és vele együtt örülök majd, ha a nézők úgy döntenek. Hálás vagyok az eddigi élményekért, a győri közönség színház-szeretetéért és a jelölésért!" - nyilatkozta megkeresésünkre Dunai Csenge, a Győri Nemzeti Színház színésznője.

A TAPS-díj 2019 jelöltjeire itt tudtok szavazni:

https://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/taps-dij_2019_-_verseny_a_kozonseg_kegyeiert_13_muvesz_9_eloadas__4_kulondij_-_szavazzon_kedvencere/2592596/?fbclid=IwAR12G6-9ay4mcn8AoOcYITZO-XuQU_m4A2WGSe_wlykfNWmrPJGUR4BaUvg

A díjátadó gála 2019. május 11-én a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy Termében lesz, melyre korlátozott számban lehet jegyett kapni.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Főkép: gyoriszinhaz.hu - Fehér Alexandra- társulati fotó

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 19. 13:54, csütörtök | Helyi

Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon

2019. szeptember 17-én Győrött tartotta projekt-indító sajtótájékoztatóját és információs nyílt napját a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány.

2019. Szeptember 19. 06:00, csütörtök | Helyi

Fedezd fel Győrt emeletes busszal a Mobilitási Héten! Folytatódnak a programok

2019. szeptember 16. és 22. között ismét megrendezésre kerül az Európai Mobilitási Hét. Csütörtökön és pénteken is színes programok várják az Érdeklődőket.

2019. Szeptember 18. 13:38, szerda | Helyi

Új hírek érkeztek Szilágyi István állapotáról

Tavaly februárban letört egy darab a csípőjéből egy háztartási balesetben, és járókerettel is alig tudott közlekedni, de Szilágyi István felépült.

2019. Szeptember 18. 08:55, szerda | Helyi

Megrendelhető karácsonyi csomagokat kínál a Hungárium

A győriek által Tejfölös közként ismert, egyébként pedig Dr. Kovács Pál nevét viselő utcácskában egy igazi "ékszerdoboz", a Hungárium üzlet található, csupa finomsággal. Most karácsonyi ajándékötlet kínálnak.