Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Augusztus 19. 12:50, péntek | Helyi
Forrás: V

Tegnap kezdetét vette a Formula Student Hungary konstruktőri verseny

Tegnap kezdetét vette a  Formula Student Hungary konstruktőri verseny

A Formula Student Hungary (FSH) autóipari konstruktőri versenyen a győr-gönyűi kikötőben 2016. augusztus 18-án a német Baltic Racing Team csapat egyetemistái indultak a képen látható versenyautóval.

Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős államtitkára (b), Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke (j) és Pintér-Péntek Imre, a versenyt szervező X-Meditor ügyvezetője (k) a Formula Student Hungary (FSH) autóipari konstruktőri verseny kezdete előtt tartott sajtótájékoztatón a győr-gönyűi kikötőben 2016. augusztus 18-án. Tizenhat nemzet negyvennégy diákcsapata 30 belső égésű motorral hajtott járművel és 14 elektromos autóval versenyez a hetedik alkalommal megrendezett eseményen. A versenyzők a négy nap alatt pontokat gyűjtenek különböző kategóriákban

MTI Fotó: Krizsán Csaba

MTI Fotó: Krizsán Csaba

A német High-Octane Motorsports csapat egyetemistái versenyautójukat ellenőrzik a Formula Student Hungary (FSH) autóipari konstruktőri versenyen a győr-gönyűi kikötőben 2016. augusztus 18-án.

Forrás: MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.