Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 11. 11:25, szerda | PR

Testünk vízért kiált!

Testünk vízért kiált!

Sokan élünk abban a tévhitben, hogyha szomjasak vagyunk, elég egy gyümölcslevet meginni – vagy akár egy alma is megteszi – és máris kellőképpen elláttuk szervezetünket folyadékkal.

Sajnos ez sokunk életében súlyos tévedés! Nem gondolunk bele abba, hogy ha testünk főleg vízből áll, hogyan fog csúcsteljesítményt nyújtani, ha nem iszunk rendszeresen vizet? Testünknek tiszta vízre van szüksége ahhoz, hogy megfelelően működjön: hiszen 2/3 részben ebből állunk. Ha olvasunk vagy hallunk róla, hogy a víz tényleg milyen fontos a testnek, hajlamosak vagyunk 1-2 napig betartani, hogy üdítők helyett vizet iszunk és akkor nagy mennyiségben. Csakhogy az sem jó, ha a vízfogyasztás nem egyenletes.

Csak ne „hamar sokat”!

Mivel testünk nem tud nagy mennyiségben vizet tárolni, a hirtelen nagy mennyiségben bevitt víz a könnyen oldható ásványi anyagokat kimoshatja a testből. A hangsúly így az egyenletes vízbevitelen van! És azon, hogy a „folyadék” és a „víz” nem szükségszerűen ugyanaz. A tea, kávé, alkohol és a különböző (főleg szénsavas) üdítőitalok folyékonyak ugyan, de nem megfelelő helyettesítői a természetes tiszta víznek. Ennek oka elsősorban az, hogy ezek az italok a víz mellett u.n. dehidratáló anyagokat is tartalmaznak és szervezetünk víztartalékaiból vonnak el. Természetesen nem kell lemondani kedvenc kávénkról, teánkról…fogadjuk meg inkább, hogy egyenletesen elosztva napi 6-8 pohár vizet is megiszunk!

Testünk hálás lesz érte!

A rendszeres, egyenletes vízfogyasztástól közérzetünk javul, testi-szellemi teljesítőképességünk megugrik, bőrünk feszesebbé válik és a sokszor vízhiányra visszavezethető fejfájás is elmaradozik. Legyen mindig elérhető közelségünkben víz! Szerezzünk be egy vízszűrő kancsót amit akár a munkahelyünkre is bevihetünk! Így tényleg kristálytiszta, klórmentes ivóvizet kortyolgathatunk, ráasádul hosszú távon jóval olcsóbb mintha ásványvizet vásárolnánk! /webaruhaz.nordland.hu/

Én kellőképpen hidratálom magam belülről?

Aki szeretné pontosan tudni testének víztartalmát, az vegyen részt a Nordland Lady’s Wellnessben egy teljes testösszetétel mérésen. A bioimpedanciamérő műszer a testösszetétel mérésére szolgáló legmodernebb műszer. A mérésen való részvétellel átfogó és teljes képet kapunk testünk állapotáról, természetesen nemcsak annak folyadékháztartásáról, hanem izom- és zsírösszetételéről is. Az eredményt a gép tárolja, így később akár összehasonlító mérést is lehet készíteni. A fájdalommentes, mindössze 5 percet igénybe vevő mérést ajánlják fogyókúrázoknak, sportolóknak és mindenkinek aki tisztában szeretne lenni teste pillanatnyi állapotával.

A mérés ára: 2.500 Ft. A mérés helye: 9028 Győr, Pattantyús u. 35/A.
Bejelentkezés: 96/410-695

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.