Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. November 12. 15:24, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Tíz körözött bujkált Győr környékén

Tíz körözött bujkált Győr környékén

Közülük nyolc keresett illetőt Győrben kapcsoltak le a zsaruk. Volt köztük tolvaj, csaló, kábítószer fogyasztó is.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2015. november 11-én 5 óra 10 perckor Győr-Marcalváros területén igazoltattak egy 41 éves balatonfűzfői lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot adott ki, ezért a Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

A nyomozók 5 óra 25 perckor Győrben, a Szigethy Attila úton ellenőriztek és fogtak el egy 37 éves helyi lakost. A férfit a Győri Járásbíróság, tartási kötelezettség elmulasztásának vétsége miatt körözte és őrizetbe vételét rendelte el.

Szintén a megyei nyomozók bilincse kattant annak a 34 éves férfinek a kezén, akit 5 óra 25 perckor Győrben, a Kossuth Lajos utcában igazoltattak. A helyi lakos ellen a Győri Járásbíróság, közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt adott ki körözést.

A győri nyomozók 5 óra 30 perckor Győrben, a Tűz utcában fogtak el egy 22 éves fiatalembert. A férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság, valamint a Győri Járási Bíróság lopás bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A Bűnügyi Osztály beosztottjai 7 órakor Győrszentivánon, egy Tölgyes utcai hétvégi házban igazoltattak egy 27 éves győri lakost.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás vétség elkövetése miatt rendelt el körözést.
A győri nyomozók 7 óra 30 perckor Győr-Sziget városrészben ellenőriztek egy 55 éves férfit. A körözött ellen a Győri Járásbíróság csalás bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A győri rendőrök 13 óra 5 perckor Győrben, a Lajta úton ellenőriztek egy személygépkocsit és vezetőjét. A sofőr ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportjának határozata alapján kábítószer birtoklása vétség és közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt körözés volt érvényben. A nyomozók az ikrényi nőt a rendőrkapitányság előállították.

A győri járőrök 13 óra 15 perckor Győrben, a Zrínyi úton ellenőriztek egy 59 éves győrszemerei lakost. A férfi elfogását személyi szabadság megsértése miatt a Győri Törvényszék rendelte el. A rendőrök a férfit a Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára előállították.

A Beledi Rendőrőrs beosztottjai 16 óra 30 perckor Rábakecöl külterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és utasait. A rendőrök megállapították, hogy a járművet vezető 35 éves férfi ellen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt körözést rendelt el. Az intézkedők a férfit a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 19 órakor egy máriakálnoki házban igazoltattak és fogtak el egy 31 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a nő ellen vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt az osztrák hatóságok elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.