Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Június 28. 08:27, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Tizenkét év börtönre ítélték egy győri prostituált gyilkosát

Tizenkét év börtönre ítélték egy győri prostituált gyilkosát

Tizenkét év börtönre ítélt az első fokon eljáró Győri Járásbíróság csütörtökön egy férfit, aki a vád szerint megfojtott egy prostituáltat tavaly október végén a kisalföldi megyeszékhelyen.

Köszler Ferenc tanácsa emberölésben és kifosztásban marasztalta el a férfit, aki a vallomása szerint csak rá akart ijeszteni a húszas évei elején járó nőre - meg akarta ugyanis tudni tőle, hogy ő vitte-e el több ezer euróját -, és eközben ölte meg.

A vádlott az eljárás során részletes beismerő vallomást tett, ebben egyebek mellett arról beszélt, hogy beleszeretett a Zalaegerszegről Győrbe költözött lányba, akire mintegy tízmillió forintot költött.Szólt arról is: amikor pénzügyi jellegű nézeteltérésüket akarta tisztázni szerelmével, dulakodni kezdtek, és ennek során oltotta ki a nő életét.

Az ügyész bejelentette, hogy tudomásul veszi a döntést, míg a vádlott és védője enyhítésért jelentett be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.A férfi tette elkövetése után két hónapig lépcsőházakban, liftaknákban bujkált, és szenteste fogták el a rendőrök, amikor Győrből gyalog a Szigetközbe indult egy ismerőséhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.