Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2016. Március 24. 09:15, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI Fotó: Krizsán Csaba

Tizenkét szék - Premier Győrben

Tizenkét szék - Premier Győrben

A Győri Nemzeti Színház március 26-án 19:00 órai kezdettel mutatja be Bagó Bertalan rendezésében Ilja Ilf–Jevgenyij Petrov, Tizenkét szék című új komédiáját.

A történetben, egy egykori orosz arisztokrata megtudja, hogy anyósa a szalongarnitúra egyik székébe rejtette a családi ékszereket az 1917-es forradalom idején. Csakhogy tizenkét ilyen szék van, és a nagy káoszban ezek különböző gazdákhoz kerültek. Megkezdődik a kincs utáni hajsza. A főhőshöz csatlakozik egy vérbeli szélhámos, kalandjaik során fél Oroszországot bejárják. Útjukat többször keresztezi egy elszánt pap, aki szintén a kincs után nyomoz.
Egy jelenet Ilja Ilf és Jevgenyij Petrov Tizenkét szék című komédiájának próbáján a Győri Nemzeti Színházban 2016. március 23-án. Középen Gáspár Sándor Ippolit Matvejevics Vorobjanyinov szerepében.

Gáspár Sándor (b) Ippolit Matvejevics Vorobjanyinov és Janisch Éva (j) Jelena szerepében Ilja Ilf és Jevgenyij Petrov Tizenkét szék című komédiájának próbáján a Győri Nemzeti Színházban 2016. március 23-án.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 08:52, csütörtök | Helyi

Elismeréseket adtak át a Magyar Kultúra Napján

Győrben dr. Fekete Dávid alpolgármester mondott ünnepi beszédet. Szeles Szabolccsal, a Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnökével adta át az elismeréseket.

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.

2020. Január 21. 08:48, kedd | Helyi

Kulturális és művészeti díjban részesült Fejszés Attila

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Téglás Város Önkormányzatának Képviselő testülete „Kulturális és Művészeti Díjat” adományozott hétfőn Fejszés Attilának, a Győri Nemzeti Színház színművészének.