Városlista
2020. augusztus 6, csütörtök - Berta

Hírek

2016. Március 24. 09:15, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI Fotó: Krizsán Csaba

Tizenkét szék - Premier Győrben

Tizenkét szék - Premier Győrben

A Győri Nemzeti Színház március 26-án 19:00 órai kezdettel mutatja be Bagó Bertalan rendezésében Ilja Ilf–Jevgenyij Petrov, Tizenkét szék című új komédiáját.

A történetben, egy egykori orosz arisztokrata megtudja, hogy anyósa a szalongarnitúra egyik székébe rejtette a családi ékszereket az 1917-es forradalom idején. Csakhogy tizenkét ilyen szék van, és a nagy káoszban ezek különböző gazdákhoz kerültek. Megkezdődik a kincs utáni hajsza. A főhőshöz csatlakozik egy vérbeli szélhámos, kalandjaik során fél Oroszországot bejárják. Útjukat többször keresztezi egy elszánt pap, aki szintén a kincs után nyomoz.
Egy jelenet Ilja Ilf és Jevgenyij Petrov Tizenkét szék című komédiájának próbáján a Győri Nemzeti Színházban 2016. március 23-án. Középen Gáspár Sándor Ippolit Matvejevics Vorobjanyinov szerepében.

Gáspár Sándor (b) Ippolit Matvejevics Vorobjanyinov és Janisch Éva (j) Jelena szerepében Ilja Ilf és Jevgenyij Petrov Tizenkét szék című komédiájának próbáján a Győri Nemzeti Színházban 2016. március 23-án.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.