Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Június 16. 15:47, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Több mint egymilliárdba kerül a győri csomópont megtervezése

Több mint egymilliárdba kerül a győri csomópont megtervezése

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata nyílt közbeszerzést írt ki a város intermodális közösségi közlekedési csomópontjának megtervezésére, valamint engedélyeztetésére, a munka becsült ellenértéke nettó 1 milliárd 144 millió forint - a felhívás a Közbeszerzési Értesítő hétfői számában jelent meg.

A beruházást a Közlekedés Operatív Programból (KÖZOP) finanszírozzák. A projekt közvetlenül javítja napi 60 ezer ember utazási körülményeit.A tervezett intermodális csomópont a meglévő vasútállomás környékén létesül. A közös helyi és helyközi autóbusz állomás a vasútállomástól délre helyezkedik el.

A fejlesztési területen 160 P+R parkolóhely létesül. A kerékpáros forgalom számára 200 B+R parkoló épül.Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt 3 évben a teljes nettó árbevétele eléri a 2 milliárd forintot, és ebből a közösségi közlekedési létesítmények engedélyezési tervének és/vagy tendertervének és/vagy kiviteli tervének elkészítése

Emellett rendelkeznie kell az ajánlattevőnek - szintén az elmúlt 3 évből - referenciával, ami egy legalább 100 ezer főt kiszolgáló intermodális csomópont megtervezése, minimum nettó 350 millió forint értékben.Az ajánlattételi határidő július 21. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelésnél 90 súlyszámot kap az ár, és 10-et a késedelmi kötbér.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.