Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2012. Április 01. 14:11, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Tovább tart Sarapova rossz sorozata Miamiban

Tovább tart Sarapova rossz sorozata Miamiban

Miami nem Marija Sarapovának való vidék: az orosz teniszező 7:5, 6:4-re kikapott a kemény pályás WTA-torna fináléjában a lengyel Agnieszka Radwanskától.

A világranglistán második Sarapova – 2005, 2006 és 2011 után – már negyedszer maradt alul a miami verseny döntőjében.

Radwanska kiválóan teniszezett Miamiban, a torna során egyetlen szettet sem veszített – pedig többek között összecsapott Venus Williamsszel és Marion Bartolival is. Sarapova is félelmetes mutatókkal menetelt a döntőig, hiszen meccsenként ötször vette el ellenfelei adogatását.

Az első szettben a lengyel játékosnak két bréklabdát kellett hárítania 5:5-nél, ám nem remegett meg a keze. Nem úgy Sarapovának: az orosz teniszező adogatott 6:5-nél, s 0-ra veszítette el a gémet, így az első játszma Radwanskáé lett. A második szettben is volt lehetősége Sarapovának, hogy lebrékelje ellenfelét, ám nem tudott élni ezzel. Radwanska ellenben igen, a mérkőzéslabdánál Sarapova ki nem kényszerített hibát ütött, így a lengyel nyerte meg a találkozót – mintegy 72 perc eltelte után.

Meglepően sokat hibázott Sarapova a meccsen, hiszen 45 ki nem kényszerített hibát követett el, rengeteget a fonák oldalról. Ezzel szemben Radwanska mindössze tízet.

Sarapova tehát negyedszer sem tudott diadalmaskodni Miamiban, Radwanska pedig Dubai után idei második tornagyőzelmét aratta, pályafutása kilencedik WTA-tornasikerét.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 08:03, vasárnap | Sport

Cristiano Ronaldo a 800-as, Schlosser Imre az 500-as gólhatárt érte el először

Schlosser Imre volt az első labdarúgó, aki pályafutása során 500 találatot ért el - a sportág történetével és statisztikájával foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) szombaton közzétett listája szerint.

2021. December 05. 05:00, vasárnap | Sport

Jövünk jövőre is!

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel.

2021. December 03. 10:36, péntek | Sport

Ismét egy nagyszerű győzelem!

Már a sokadik abszolút győzelmét szerezte Klausz Kristóf és Csányi Botond a 25. Mikulás Rallye-n.

2021. December 01. 14:31, szerda | Sport

Örültünk a murvának, egy darabig

Az utolsó pillanatban minden összeállt, így ott lehetett a hétvégi Mikulás Rally mezőnyében Csomós Miklós és Nagy Attila is.