Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Szeptember 21. 16:20, szerda | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt.

Trükkös csatornatisztítók, piros Ladával!

Trükkös csatornatisztítók, piros Ladával!

Újra itt vannak a trükkös csatornatisztítók!! Csalók próbáltak meg csatornatisztítás ürügyén pénzhez jutni szerdán délelőtt Győr-Szabadhegyen egy iskolában.

A trükk nem jött be, gazdasági vezetőnek gyanússá vált a dolog, értesítette diszpécserszolgálatunkat. A rendőrség keresi az elkövetőket.

Ketten voltak, piros „kocka” Ladával érkeztek, rendkívüli határozottan keresték a vizesblokkokat. Számlatömböt és bélyegzőt is hoztak, meg is mutatták papírjaikat. A cégnevet elhadarták, a számlatömböt pedig úgy fogták, hogy újukkal eltakarák a bélyegzőt - számolt be az iskola gazdasági vezetője.

Gyanússá vált a dolog, elég volt csak megemlíteni a rendőrséget, a csalók villámgyorsan kereket oldottak. A rendőrség forró nyomon keresi ez elkövetőket.

A csaló csatornatisztítók általában közületeket, iskolákat, irodákat, üzleteket, benzinkutakat vesznek célba. Gyakran azt a látszatot keltik, mintha megrendelt munkáról lenne szó. Valami keveset dolgoznak is, de a számla irreálisan magas, a tisztességes ár nyolc-tízszeresét is elkérik.

Jó tudni!

A közterületi víznyelők, csatornák és aknák tisztításáért soha senki nem kérhet pénzt. Ezt a vízmű dolgozói ingyenesen, Pannon-Víz-logós, sötétzöld egyenruhában végzik. Ha valaki víznyelő vagy csatornadugulást szeretne bejelenteni, akkor a 06 80 20 40 86 telefonszámon éjjel-nappal megteheti. A saját ingatlanjába, lakásába, bérleményébe pedig mindenki jól gondolja meg, hogy kit enged be! Hibabejelentésnél az "igazi csatornatisztítók" mindig a bejelentőt keresik, név és telefonszám alapján. Legyenek óvatosak, ne váljanak csalók áldozatává

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.