Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. November 22. 07:52, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Trükkös tolvajok az M1-es autópályán

Trükkös tolvajok az M1-es autópályán

A teherautó vezetője a defektes kereket cserélte, a nyitott fülkéből ellopták értékeit.

A külföldi sofőr 2013. november 18-án este Rajkánál lépte át a szlovák-magyar határt áruval megrakott tehergépkocsijával. A sértett elmondta, szlovák oldalon vásárolta az autópálya matricát és a határt átlépve, az M1-es autópályán folytatta útját. Mosonmagyaróvár térségében gépjárműve hátsó gumija kidurrant.

A 42 éves férfi a defektes kereket cserélte, mikor a nyitott vezetőfülkéből egy férfi a hátizsákját eltulajdonította. Utolérte a tolvajt, de az ellökte magától és a szalagkorláton átugorva, a leállósávban várakozó gépkocsival elhajtott. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A trükkös tolvajok a kiszemelt áldozat autójának kerekét megszúrják, s amikor az megállásra kényszerül, a járműtől távolabb, a sötétben megállva, gyalogosan lopóznak a gépkocsihoz. Kiszálláskor az indítókulcsot vegyék ki a gyújtáskapcsolóból és az ajtókat zárják le. Az utastérben nem ajánlatos értéket hagyni, ha többen utaznak, valaki maradjon a kocsiban, illetve annak közvetlen közelében. Legyenek óvatosak az olyan hirtelen felbukkanó idegenekkel szemben, akik túlzottan segítőkésznek mutatkoznak

Címkék: lopás, trükk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.