Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2024. Március 24. 09:13, vasárnap | Helyi

Új, kedvezményes árú bérletek jönnek kizárólag győri lakosoknak a Volánbusz helyi járataira

Új, kedvezményes árú bérletek jönnek kizárólag győri lakosoknak a Volánbusz helyi járataira

2024. április 1-jétől új, kedvezményes árú havi és negyedéves bérletekkel utazhatnak a győri lakosok a Volánbusz helyi autóbusz járatain Győrben.

Az új díjtermékek az önkormányzat által kiadott igazolás bemutatásával, a közlekedési társaság győri jegypénztáraiban válthatók meg március 25-től.

Az érvényes állandó győri lakóhellyel rendelkező lakosok 2024. április 1-jétől kedvezményes árú havi vagy negyedéves bérlettel vehetik igénybe a Volánbusz helyi járatait a vármegyeszékhelyen a helyi autóbuszos közösségi közlekedési közszolgáltatást megrendelő Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési határozata alapján. A havi bérlet 4.200 forintba, a negyedéves bérlet 8.250 forintba kerül, míg a tanulók és nyugdíjasok egy hónapra 1.650 forintért, egy negyedévre 3.250 forintért válthatnak bérletet.

Az új, kedvezményes árú havi és negyedéves bérletek az önkormányzat által kiállított igazolás bemutatásával, kizárólag a Volánbusz győri jegypénztáraiban vásárolhatók meg 2024. március 25-től. Automatából, applikáción keresztül vagy egyéb módon nincs lehetőség a vásárlásra. Az igazolás igényléséről Győr honlapján található információ. A győri helyi közlekedés díjszabásával kapcsolatos tudnivalók a Volánbusz honlapján érhetők el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 09:10, vasárnap | Helyi

Jó tanács a leendő egyetemistának: ha megvan az albérlet, azonnal csapjon le rá!

A tévhit ellenére nem az egyetemi ponthatárhúzás után nő meg hirtelen a kereslet az albérletpiacon. Győri ingatlanközvetítőt kérdeztünk: Elkéstünk már az albérletkereséssel?

2024. Július 14. 08:11, vasárnap | Helyi

Borlovagok is gyűjtik az adományokat

Fröccs, finom falatok, koncertek, jótékonykodás: erről szól a Győri Rotary Fröccsnapok.

2024. Július 14. 07:09, vasárnap | Helyi

Olvasónk kapott választ Hugoo-ra

Az egyik győri Facebook-csoportban párbeszéd kezdődött arról, hogy az EYOF-kabalafigura, Hugoo hova tűnt, illetve a mostani formájában hiányzik-e még győrieknek.

2024. Július 13. 09:13, szombat | Helyi

Hőgutát is okozhat a tartós káníkula

Nem enged szorításából a kánikula. A legtöbb embert megviseli a tartós hőhullám, és ha nem védekezünk a meleg ellen, a szervezet a legváltozatosabb módon jelezheti, hogy valami nincs rendben.