Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2022. Június 07. 08:15, kedd | Helyi

Új menetrendet vezet be a Volánbusz több térségben

Új menetrendet vezet be a Volánbusz több térségben

Új menetrend szerint közlekednek június 16-tól

A buszjáratok Új menetrend szerint közlekednek június 16-tól a buszjáratok számos vonalon Északnyugat-Magyarországon, Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében, bővülnek az utazási lehetőségek Salgótarján, Pásztó és Gyöngyös térségében, tovább javul a Balaton elérhetősége is,

Az Északnyugat-Magyarország térségében közlekedő valamennyi országos és regionális autóbuszjárat összehangoltan, a korábbinál egyenletesebb elosztás szerint indul, illetve számos, rövidebb szakaszokon közlekedő járat összekötésével is jelentősen bővül a közvetlenül elérhető viszonylatok száma. Az autóbuszok többször érintik a vasútállomásokat, ezáltal javulnak a csatlakozások az autóbuszok és a vonatok között is,

A térség számos településéről jobban elérhetők lesznek a balatoni, illetve a dunántúli fürdővárosok, a Balaton más régiókból is könnyebben megközelíthető az autóbuszjáratokkal.

Jelentősen változik a Győrből Pápa, Ajka, Sümeg, Keszthely, Hévíz, Nagykanizsa, Zalaegerszeg felé induló, valamint a Veszprém és Zalaegerszeg/Nagykanizsa közötti útvonalon Tapolca vagy Balatonfüred, Keszthely, Hévíz érintésével közlekedő valamennyi autóbuszjárat menetrendje – tájékoztattak. Módosul a Tapolcáról, Sümegről, Zalaszentgrótról, Keszthelyről Budapestre közlekedő autóbuszok indulási időpontja is.

Például a Győrből Pápa érintésével Ajka, Devecser, Sümeg, Tapolca, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg, Zalakaros, Nagykanizsa irányába induló autóbuszjáratok a Győr és Pápa közötti szakaszon egyenletesen óránként indulnak, így a vonatok és a buszok Győr és Pápa között együttesen már félóránkénti eljutást biztosítanak.

Jelentősen változik egyebek között a Győrből Hévízre, Keszthelyre közlekedő járatok menetrendje, több járat közlekedik Zalakarosra, vagyis naponta 3 járat indul irányonként a Győr-Pápa-Devecser-Sümeg-Hévíz-Keszthely-Zalakaros-Nagykanizsa útvonalon. A járatok indulási és érkezési időpontjai illeszkednek a Győrből, Pápáról a zalai fürdővárosokba utazók utazási szokásaihoz.

A további részletekről a Volánbusz honlapján lehet tájékozódni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.