Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Október 07. 07:15, péntek | Helyi

Újabb virágládába ültetett növényekkel szépült a belváros

Újabb virágládába ültetett növényekkel szépült a belváros

Ezúttal tűzgyöngyvirágot és törzses babérmeggyet ültettek a városüzemeltető szakemberei, az évelő növények egész évben díszítik az Aradi vértanúk útját.

Az újabb belvárosi virágosításra dr. Fekete Dávid képviselői keretéből fordítottak megközelítően 4 millió forintot – közölte a Polgármesteri Hivatal.

Prédl Antal a Győr-Szol Zrt. vezérigazgatója elmondta, a cég munkatársai ellátják majd a frissen elhelyezett növények gondozását is, ám ha a környék lakói úgy látják, hogy a tíz virágkonténer valamelyikének például vízre volna szüksége, bátran öntsenek rá egy-egy palackkal.

Ugyancsak a belvárost, kiemelten a Szent István utat díszíti az a negyven nagyobb méretű, automata öntözővel ellátott virágláda, melyet még 2019-ben helyeztek ki az utak mellé. Emellett több városrészben található még nagy számban növénytartó edény, azokon a helyeken, ahol nincs lehetőség ágyások kialakítására.

Fotó: Ács Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.